Любопитно

Новият сайт за обяви на домашни любимци


С гордост представяме нашето ново предизвикателство – Pet4you, онлайн платформа, която съчетава удобство и страстта към домашните любимци. Сега вече можете да използвате платформата, за да намерите перфектния дом или да намерите любящо семейство за вашето специално малко четириного приятелче.

Освен това на платформата можете да откриете обяви за груминг салони, ветеринарни клиники, На почивка с домашен любимец и други.

С какво се отличава Pet4you от другите сайтове за обяви

Интуитивен и лесен за използване интерфейс: С простия и лесно навигируем дизай, сайта е напълно достъпен за всички. Независимо дали сте опитен потребител или новак в областта на онлайн обявите, ще намерите навреме всичко, което ви трябва, на едно място.

Разнообразие от обяви: От различни породи кученца , като померан , йорки , кане корсо до обяви за котета, груминг салони и почивки за домашни любимци. Pet4you предлага обширна гама от домашни любимци от цялата страна.
Без значение дали искате да намерите нов пълноправен член на семейството си или просто търсите компания за вашата настояща любимка, при нас ще намерите перфектния избор.

Сигурност и доверие: Pet4you разбира важността на безопасността при сключването на сделки за домашни любимци. Ето защо преди да бъде публикувана всяка една обява, тя се разглежда предварително от администратори и се проверява автентичността и. Ако обявата е добавена от друга държава, това се отбелязва вътре с насоки, как да не бъдете измамени

Подкрепа на общността: Pet4you се стреми да създаде връзки между хората, които обичат домашните любимци. В нашия раздел за общност, можете да споделяте снимки, истории и съвети с другите обичащи домашни любимци. Създаваме виртуално пространство, където да се чувствате вкъщи и да споделяте вашия опит.

Присъединете се към www.pet4you.bg още сега!

Създайте своя профил и започнете да публикувате и преглеждате кучета, котки , груминг салони и почивки с вашия домашен любимец още днес. Нека вашето желание да отглеждате и да се грижите за домашни любимци бъде сбъднато, докато помагаме на тези безпризорни животни да намерят нови домове и любящи семейства.

Следете ни в социалните мрежи, за да бъдете винаги в крак с новите обяви и интересни истории

Facebook

Instagram