Тв новини

Нищо общо с визията им в „Игри на волята“. Голяма тайфа от новия сезон отиде на чалга


Участници в телевизионното предаване „Игри на волята“ се впуснаха в бясно чалга парти. Биткаджиите от плажа край Царево танцуваха на хитовете на певеца Галин, свириха на малко барабанче и поляха купонджийската нощ с алкохол. И докато в предаването са разделени на няколко тима, то в чалготеката в Студентски град са в един отбор.

Събирането им за парти е възможно, тъй като телевизионното състезание е заснето през лятото и победителят вече е ясен, но се държи в дълбока тайна.

Ралица, Михаела, Зорница, Лефтеров, Цветан и Касим са част от купонджиите, които захвърлят банските и слагат официални дрехи, за да се впуснат в нощния живот. Най-дейна във веселбата е Велислава, която грабва палките от перкусиониста и започна бясно да удря по барабанчетата. Майката на две деца беше една от най-емоционалните и дейните в сезона, който се излъчва в момента, но рано-рано отпадна от битката за голямата награда от 100 000 лева.

В парти компанията отлично се е вписала и участничката на Зимните олимпийски игри в Пекин по-рано тази година Александра Фейгин. Състезателката по фигурно пързаляне видимо се забавлява, но не е в компанията на Георги, с когото ги свързват в интимни отношения.

Сред купонджиите не се забелязват бронзовата олимпийска медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Елица Янкова и сръбското й гадже Алекса. По време на надпреварата двамата натрупаха доста негативи от останалите участници и нищо чудно да не поддържат отношения след края на предаването.

Свидетели разказват, че известните лица от „Игри на волята“ са купонясвали до малките часове на нощта, а чалга хитовете на Галин повече са ги радвали, отколкото дразнели, пише „България днес“.