Любопитно

Нежните и щадящи продукти на Beauty of Joseon са подходящи за всеки тип кожа

Компанията за корейска козметика Beauty of Joseon предлага продукти, базирани предимно на натурални съставки. Благодарение на природосъобразния си характер те са подходящи и за най-чувствителния тип кожа. Компанията следва политиката си да залага на жизнената сила на природата още от първия си продукт, който лансира през 2017 година. Експертите на Beauty of Joseon се вдъхновяват в работата си от познаването на оздравителната сила на билките, използвана хилядолетия наред от династията Чосон.

При разработването на продуктовата си гама от Beauty of Joseon се съобразяват с конкретните нужди на своите клиенти

Оценките и препоръките на клиентите са основната движеща сила на нашата компания, признават от Beauty of Joseon. Те са благодарни и щастливи за доверието на своите клиенти, но се борят ежедневно да ги задържат, като мислят непрекъснато за нежни и щадящи продукти с натурални съставки, които решават конкретни проблеми и отговарят на характерни нужди на потребителите, съобразно техния тип кожа. Стремим се да произвеждаме продукти, които спокойно можем да подарим на всяка скъпа на сърцето си дама, отбелязват от Beauty of Joseon.

Козметичните продукти на Beauty of Joseon са хипоалергенни

Започваме разработването на всеки нов продукт с грижа за нашите клиенти, категорични са от Beauty of Joseon. Експертите на компанията подбират най-щадящите и натурални съставки с нежно действие, поради което продуктите на Beauty of Joseon са подходящи за всеки тип кожа. Особено ценени са линиите за чувствителна и дехидратирана кожа, тъй като тя изисква специфична поддръжка. Ценни помощници за овлажняване и подобряване на еластичността и жизнеността на кожата са женшенът, зелената слива, оризът, прополисът, зеленият чай и др. Освен че се доверяват на традиционно познати с оздравителната си сила съставки, от Beauty of Joseon търсят и иновативни решения за постигане на най-добрите резултати за вашата кожа. От компанията обръщат внимание, че дори натуралните съставки е възможно да предизвикват алергия, като не е задължително храни, към които изпитвате непоносимост да въздействат неприятно и на вашата кожа. Затова проучете въпроса внимателно, ако е нужно се допитайте и до специалисти, за да се уверите, че всяка една от натуралните съставки в Beauty of Joseon ще повлияе добре на вашата кожа. Компанията е спокойна за съставките, които използва и ги разкрива обстойно при представянето на всеки нов продукт.

От Beauty of Joseon са категорични, че външната красота е израз на хармонията вътре в нас

От корейската компания са убедени, че истинското щастие може да бъде постигнато само когато умът и тялото са в баланс и комфорт. Хармонията неизменно се отразява и на нашето лице, правейки ни по-спокойни, лъчезарни и самоуверени. Затова от Beauty of Joseon съветват първо да помислим за вътрешната си хармония и да потърсим подходящи натурални продукти за нашата кожа, които са израз на природна сила и баланс.