Актьори

Несрин Джавадзаде отново ще очарова публиката като модна икона в новата си роля!

Известната актриса Несрин Чавадзаде остана запомняща се с ролите, които разкриха нейната оформена физика и красота в проектите, в които участва. Въпреки че персонажът на Шахика в сериала Ясак Елма (Забраненият плод) беше жена, пълна с интриги, тя отразяваше атмосферата на модна икона както с нейния стил на обличане, така и с отношение.

Несрин Чавадзаде сега е в актьорския състав на сериала Şahane Hayatım (Моят прекрасен живот) с подобен женски образ. В 3-тия нов епизод на сериала, който ще бъде излъчен на 15 ноември, сряда вечерта, публиката за първи път ще се пренесе в образа на Мелиса.

Така Несрин Чавадзаде ще се срещне с публиката в чисто нова роля, с образ, който разкрива нейната привлекателност и красота.

Впечатляващата визия на характера на Мелиса, фактът, че тя е активна жена, както и това, че облеклото й прилича на модна икона, веднага ще привлече вниманието.

Давайки информация за ролята си, Несрин Чавадзаде обърна внимание на следните подробности: „Тя е привлекателна жена, която веднага прави разлика в средата, в която влиза.“

Зрителите, които помнят образа на Шахика в телевизионния сериал Ясак Елма, също ще разберат колко мощно извежда ролята на успешната актриса. В същото време Мелиса ще предприеме стъпки, които ще предизвикат голямо объркване. Тази подробност ще бъде забележителна за феновете, които познават успеха на актрисата в образа на Шахика.

Историята на телевизионния сериал Şahane Hayatım ще стане още по-силна с героя на Мелиса. Сериалът, който постигна много добри рейтинги в първите два епизода, се очаква да представи по-ефектна история с участието на Несрин Чавадзаде.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.