Актьори

Неслихан Йелдан,Оя от сериала „Безпощаден“ изобразява 14 различни жени в новият си проект


Опитната актриса Неслихан Йелдан, която е на екрана с образа на Оя в сериала „Безпощаден„, един от амбициозните проекти на последно време, ще се срещне с публиката с „Без име“, който ще бъде поставен в Zorlu PSM 100% Studio на 12 март.

Проектът на събитието, което предлага актьорско и певческо пиршество в стила на концерт, театър и кабаре, принадлежи на Ferit Koen и е режисиран от Yeşim Özsoy, музикален директор е Ceyda Pirali, изпълнителен продуцент е Berna Özbilen (Bravo Danışmanlık), а хореографията е на Tuğçe Ulugün Tuna.

Неслихан Йелдан изобразява 14 различни жени в „İsimsiz“

В шоуто, наречено İsimsiz (Без име), базирано на истински истории, певица (Cenk Rofe) обяснява на публиката защо не е могла да стане известна чрез собствената си житейска история и жените в живота си. Неслихан Йелдан играе 14 различни жени в изпълнения с песни и истории живот на певицата от детството й до наши дни.

Докато слушаме историите на различни герои, от Гьонюл Абла, която направи първата любов на певицата в квартала, който караше сърцата да подскачат, до домашната служителка Кедер Абла, от баба й Форчън Ханъм и майка й Роза до учителите, които срещна в училище, от продуцентката с прякор Бялата Мелек, която обеща и изчезна, до истинската й любов Дженк Рофе също пее турски арии. Той придружава широка гама от истории от класическа музика до народни песни от турския поп от 80-те и 90-те години.