Тв новини

„Не пускай ръката ми“: Сумру се съгласява Азра да е с Мерт


Заслепен от ревност, Дженк не разбира сближаването между Кадир и Азра. Той ще въвлече Кадир в сериозна битка

Под влияние на гнева към Дженк, Кадир ще направи грешка, за която по-късно ще съжалява. Единственото доказателство, което можеше да помогне на Азра в делото за задържане под стража, е загубено от Кадир.

Виждайки с очите си раздялата на Дженк и Азра, Сумру решава да даде Мерт на Азра за известно време. Сега Мерт се събира отново с Азра и живее с нея.

Надявайки се да се присъедини към „Chelen Group“,  Сумру започва да дава интервюта. Въпреки късното запознанство, което беше толкова възпрепятствано от алчната й майка, Джансу започва да се сближава с баща си.

Изведнъж всички са шокирани от новината, която идва от болницата, където е Фатма.

Разкрита е самоличността зад акциите, придобити от Сумру.

Бягството на Фатма от болницата тревожи всички.

Фериде, притеснена, че Мерт може да бъде отвлечен отново, взема мерки за сигурност.

Освен полицията, Азра също търси Фатма. Сумру и Азми  са от издирващите на Фатма. Дори взетите мерки, обаче, няма да попречат на Фатма да се свърже отново с Мерт.

Сумру, научавайки, че Джансу е прехвърлила правата върху кафенето на Бурхан, разбира, че губи дъщеря си и започва да търси начини да си я върне.

Азра, събрана отново с Мерт и уверена, че Фатма ще каже на полицията цялата истина за Сумру, започва да възвръща предишното си самочувствие.

Точно в момента, в който всичко започва да се подобрява, личността зад акциите на Сумру излиза наяве и семейната идилия, която Фериде се опитва да запази, получава нов сериозен удар.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.