Тв новини

Не пускай ръката ми – Епизод.110 (Ето какво ще видим) 21-ви март

НА КРАТКО какво се случва в епизод 110 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2022 по Diema Family:

Дженк и Азра са щастливи заедно. Двамата пускат хвърчила.

Мелис вижда, че Кадир отива към болницата, и тръгва след него. Тя чува част от разговора между него и Дефне, които си говорят за състоянието на Дженк, а тя си мисли, че любимият ѝ е болен.

Разбираме, че Зерин – майката на Серап – има дългове, но крие от дъщеря си.

Г-жа Фериде убеждава Дженк да не се отказва от управлението на компанията, но на определена цена, което разстройва Серап.

Семейство Челен е принудено да работи заедно със Сумру.

Зерин посещава семейство Челен. Виждаме, че те не са радостни от нейното посещение.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 110 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 март 2022 по Diema Family: Дженк и Азра са щастливи заедно. Двамата пускат хвърчила. Мелис вижда, че Кадир отива към болницата, и тръгва след него. Тя чува част от разговора между него и Дефне, които си говорят за състоянието на Дженк, а тя си мисли, че любимият ѝ е болен. Разбираме, че Зерин - майката на Серап - има дългове, но крие от дъщеря си. Г-жа Фериде убеждава Дженк да не се отказва от управлението на компанията, но на определена цена, което разстройва Серап. Семейство Челен е принудено да работи заедно със Сумру. Зерин посещава семейство Челен. Виждаме, че те не са радостни от нейното посещение.

Дженк и Азра са щастливи заедно. Двамата пускат хвърчила.

Дженк отново се извинява, че снощи е бил груб, а Азра му отвръща, че тя не е трябвало да се държи така, като е видяла, че е афектиран и му се извинява.

-Ти само бъди до мен! Знам, че имаш мечета, да облечеш бяла рокля да споделиш щастието си си близките си хора. Всичко това и яз искам, не помислих! – казва Дженк.

-Аз имам много красиви мечти свързани с нас – признава Азра, а Дженк ѝ казва да направи списък, за да започнат да ги осъществят.

-Кажи сега, искаш ли да пуснем хвърчило – пита Дженк, а Азра радостна веднага се съгласява, но казва, че нямат хвърчило. Дженк отива до багажника на колата си и вади от там две хвърчила, които двамата пускат…, а след това подаряват на две деца.

Мелис вижда, че Кадир отива към болницата, и тръгва след него. Тя чува част от разговора между него и Дефне, които си говорят за състоянието на Дженк, а тя си мисли, че любимият ѝ е болен.

Мелис случайно вижда колата на Кадир и тръгва след нея. Кадир влиза в болницата, а Мелис го следва по петите. Кадир вижда д-р Дефне и влиза в кабинета ѝ, дамата си говорят за състоянието на Дженк, а Мелис чува само част от разговора им, че засега състоянието му е добро, но трябва да внимават, да не се появи рецидив, че високото кръвно и стресът са основните врагове на това заболяване. -Вие сам знаете, че ако на време не се бяхме намесили, сега нямаше да говорим – обяснява Дефне, а Мелис си мисли, че става дума за Кадир и почти ѝ прилошава пред вратата от това, което научи.

Отдалечава се от кабинета на Дефне и си говори сама: – Той е болен! Кадир е болен! Шокирано е момичето от чутото. -Явно, заради това ме остави и избягва….

Разбираме, че Зерин – майката на Серап – има дългове, но крие от дъщеря си.

Г-жа Фериде убеждава Дженк да не се отказва от управлението на компанията, но на определена цена, което разстройва Серап.

Г-жа Фериде събира Дженк, Арда, Мелис и Серап в кабинета в ресторанта.

-Извинете, че ви извиках тук, така внезапно, но трябва да ви кажем нещо много важно с Дженк – казва Фериде. -Дженк – подканва внук си.

-Да почакаме Азра, бабо – казва Дженк.

-Азра?! – изненадана е Серап.

-Азра също вече е част от семейството и трябва да дойде и тя – отговоря Дженк и Азра се появява след минутка.

-Аз си взех молбата за уволнение обратно – казва Дженк.

-Урааа- радва се Мелис.

-Но, аз имам едно условие, повече никакви работи зад гърба ми. Обещавате ли? – пита Дженк.

-Обещавам да правя само това, което ти кажеш, синко – радва се Серап.

В този момент пристига радостна Сумру: – Надявам се, че не съм закъсняла! – казва тя, а Серап я гледа с пронизващ поглед.

-Мен ме повика г-жа Фериде – казва Сумру.

-Днес ние със Сумру се срещнахме за връщането на акциите – обяснява Фериде.

-Но нищо не решихме – уточнява Сумру.

-Сумру казва, че ще ни направи добро – казва Фериде.

-Как, ти върна ли ги? – учудена е Серап.

-Както казах, нищо не решихме. Аз и без това не говоря с теб – казва Сумру на Серап.

-Сумру предложи да ни върне 30-те процента плюс останалите 5% – казва Фериде.

-Аз не съм ви враг, независимо, че ме заплашвахте, аз искам да ви покажа моята човечност и да направя добро – казва Сумру.

-Но за всичко това, тя иска ресторант – обяснява г-жа Фериде.

-Какво? Сумру, какво иска да направиш? – скача от стола си Серап.

-Сумру, за 5-те процента от акциите ти предлагам половината от ресторанта – казва г-жа Фериде.

-Г-жа Фериде, нали имате предвид, че аз ви връщам предсрочно 30-те процента. Та за моето добро само толкова ли? – пита Сумру.

-Аз ти предлагам, а ти както искаш?! Може да правиш каквото искаш с акциите, никой няма да ти пречи. Или приемай или върви по-нататък – казва Фериде.

-Мамо, не трябва, вие не можете… Аз не искам Сумру тук! – против е Серап.

-Това ще е твоето дарение, Серап – отговоря свекърва ѝ.

-Сумру, какво е твоето решение? – пита Фериде.

-Ще приема, но при едно условие! Искам да променя името на ресторанта – отговоря Сумру. Серап се противопоставя и я пита, какво право има да поиска това, а Сумру ѝ отговоря, че тя има най-малкото право да ѝ задава този въпрос, защото тя е потопила кораба на семейството си.

Дженк се ядосва и казва на Сумру, че нищо няма да получи! Обидена Сумру си тръгва, но г-жа Фериде я спира и ѝ казва, че е съгласна.

Серап възразява, че цял живот е работила, но свекърва ѝ и казва, че е взела решение. В същото време Сумру подава ръка на Фериде, че има сделка, а тя ѝ отвръща, че я поздравява. Щастлива и доволна Сумру казва, че детайлите ще ги обсъдят адвокатите им и предлага да обсъдят нещата.

-Серап, теб също те поздравявам – подава ръка Сумру на Серап, но тя ѝ обръща гръб и казва на свекърва си, че не приема тази сделка.

-Серап, заради доброто на компанията ни, аз съм длъжна да го направя – отговоря Фериде. Серап ядосана ѝ отвръща, че не иска тази жена в ресторанта.

-Да, за всички ни е нещо ново, но ние ще свикнем – отвръща свекърва ѝ, но Серап не е съгласна и казва, че така я наказва, като я води в ресторанта.

Зерин посещава семейство Челен. Виждаме, че те не са радостни от нейното посещение.

-Разбрах! Аз нямам повече място в това семейство – обидена е Серап и тръгва да излиза от ресторанта, но се спира: – Майко! – изненадана е Серап. – Бабо?! – изненадана е и Мелис.

-Здравей, дъще! – казва жената, а след това се обръща към Фериде: – Сватята си няма ли да поздравиш, г-жо Фериде? – пита жената.

-Добре дошли, г-жо Зерин – отвръща Фериде. Серап пита майка си, какво прави тук, а тя ѝ отговоря, че и е станало мъчно за нея и внуците, и е искала да ги види. Серап ѝ казва, че е дошла в неподходящ момент, защото тя си тръгвала. Зерин пита дъщеря си какво става и ѝ казва, че иска да поговори с нея. Двете излизат навън, а Фериде тръгва след тях.

-Мамо, аз нямам място в това семейство – казва Серап.

-Серап, не се предавай, ти си майка на тези деца и толкова години си била снаха в това семейство! Не е ли така, г-жо Фериде? – пита Зерин, а Фериде ѝ отговоря, че никога не е твърдяла обратното.

-Серап, аз направих каквото трябваше, защото не исках да загубя Дженк! – казва свекърва ѝ.

-Ти, така ли го връщаш, като даде ресторанта на Сумру и не само това, ами и името му – бясна е Серап.

-Ти щеше да направиш още много глупости, ако не бях прекъснала това – отвръща г-жа Фериде, а Серап ѝ казва, че много добре знае, че е довела тук Сумру, за да я накаже. Свекърва ѝ и казва, че е нямало да я защитава, ако е искала да я накаже…. Серап ядосана казва на свекърва си, че не иска нито къщата, ресторанта, акциите! Нищо не искам…

-Ела на себе си, Серап! – казва Зерин като шамаросва дъщеря си. – Пред теб стои свекърва ти, какви са тези приказки! – обяснява Зерин, а Серап без да каже и дума тръгва нанякъде. Зерин казва на Фериде, че тя ще говори с дъщеря си, но след това ще поговори и с нея, и тръгва след Серап.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.