Тв новини

Не пускай ръката ми – Епизод.100 (Ето какво ще видим) 07-ми март


НА КРАТКО какво се случва в епизод 100 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 март 2022 по Diema Family:

Азра и Дженк са по-щастливи от всякога, но Дефне съобщава на Дженк, че се нуждае от незабавна операция.

Серап съобщава на Азра, че годежът не е променил чувствата ѝ към нея.

Мелис търси Кадир навсякъде и с разочарование открива, че адвокатът е изчезнал, без да се сбогуват.

Бурхан е притиснат от кредиторите си и намира неочакван помощник в лицето на Хюлия.

Госпожа Фериде получава добри новини от лекаря си, но настроението ѝ е развалено, тъй като Сумру я моли да бъде свидетел на сватбата ѝ с Азми.

Азра и Дженк са по-щастливи от всякога, но Дефне съобщава на Дженк, че се нуждае от незабавна операция.

Сутринта Дженк звъни на вратата на Азра, а тя радостна го посреща и силно прегръща.

-Дженк, това истина ли е, не е ли сън? – пита га тя.

-Всичко е истина, тълпата, която вчера беше тук, соленото кафе, което изпих – всичко е истина – отговоря Дженк и влиза вътре, където го чака Мерт, за да закусят.

На масата двамата си обещават, че ще имат прекрасен и щастлив живот заедно!

-Ти си най-добрата грешка, която можеше да ми се случи. Така аз намерих правилната жена – признава Дженк.

В същото време Дефне се обажда на Дженк и му казва, че ако не е било спешно е нямало да му се обади, но са излезли резултатите от изследванията и той трябва да дойде в болницата.

-Проблем ли има? – пита Дженк.

-Елате и ще ви обясня – отговоря Дафне.

Азра пита Дженк какво става, а той ѝ отговоря, че са се обадили от фирмата и ще трябва да тръгва.

Дженк отива в болницата при Дафне.

-След като така бързо ме извикахте, значи аз умирам – казва Дженк.

-Аз няма да позволя, това да се случи – отвръща Дефне. – Исках да ви кажа, че ви е радо да умирате.

Дафне дава по-същество и показа на компютъра си снимка на мозъка на Дженк и му показва, къде има аневризма, което представлява образование на главната артерия, която снабдява мозъка му с кръв и е следствие на неговата травма.

-Тази аневризма заплашва живота ви. Покачването на кръвното ви налягане, може да причини кръвоизлив в мозъка – казва Дафне.

-Г-жа Дафне аз умирам ли? Кажете ми го ясно! – пита Дженк.

-Не, не – отговоря Дафне. – Може да направим ангепластика, надежда има.

-Кога трябва да се направи? – пита Дженк.

-В най-кратко време. Може да го направим утре, като довечера ще започнем с изследванията – обяснява Дефне.

-Днес имам важна работа, но утре сутринта, ще дойда. Става ли? – пита Дженк.

-Мен ме устройва – отговоря лекарката.

-Хубаво е ако дойде с някой близък – казва Дефне.

-Не искам никой да знае – отвръща Дженк, а тя му отвръща, че семейството е важно в такива моменти. Дженк ѝ показва, че не иска никой да разбира.

Серап съобщава на Азра, че годежът не е променил чувствата ѝ към нея.

В ресторанта Серап казва на Азра да ѝ донесе кафе.

-Азра, да поговорим за някой неща, за да си нямаме неприятности след това – казва Серап и продължава: – Аз за някой работи си затворих очите, за да не ядосвам сина си, това е което трябва да знаеш още в самото начало. Още нищо не се е случило! С един годеж, не можеш да станеш Азра Челен. Затова не трябва да се държиш като момиче, което ще се омъжва, не знаем какво ще се случи, затова не си губи гордостта, заради Дженк.

-Г-жа Серап, извинявайте, но защо си мислите, че живея без гордост?! – пита Азра. Защото да обичаш и да бъдеш любима, не означава, че ти липсва гордост! И ние с Дженк много се обичаме! Ех, око можехте вие да оставите омразата си и да се опитате да обичате – казва Азра, а Серап ѝ казва, че може да се върне към работата си.

Мелис търси Кадир навсякъде и с разочарование открива, че адвокатът е изчезнал, без да се сбогуват.

Мелис отива в болницата и разбира, че Кадир си е тръгнал. Тя се опитва да се свърже с него, но телефонът му е изключен.

В същото време Кадир казва на Джансу, че не е знаел, че Мелис така силно, ще го обикне, затова трябва да се махне по-бързо…, а след това тя трябва да разкаже на Мелис, такива неща за него, че тя никога да не поиска да го види!

Мелис отива в сервиза на Кадир, но там намира само Халил, който ѝ казва, че от нея разбира, че шефа му се е изписал от болницата, а Кадир в същото време е в сервиза.

Джансу донася самолетен билет на Кадир и му казва да си помисли, дали иска да замине, да не прави като нея грешка, с която е загубила не само Дженк, но и сестра си. – Омразата е болест, която изяжда човека от вътре, аз може ми, намирайки баща си, аз се излекувах от тази болест. Надявам се, ти също да имаш нещо, за което да се хванеш. Понякога животът започва там, където си го загубил – казва Джансу и се сбогува с Кадир.

Бурхан е притиснат от кредиторите си и намира неочаквана помощ в лицето на Хюлия.

Госпожа Фериде получава добри новини от лекаря си, но настроението ѝ е развалено, тъй като Сумру я моли да бъде свидетел на сватбата ѝ с Азми.

Госпожа Фериде получава добри новини от лекаря си, че терапията, която и е назначил дава добри резултати, но доброто ѝ настроение скоро е развалено от Сумру, която пристига с Азми и ѝ казва, че са решили да се оженят с Азми.

-Аз знам, че много не ме харесвате, но аз искам да станете свидетел на сватбата ни – казва Сумру.

-Сумру, това какво е? – изненадан е Азми.

-Как, г-жа Фериде е най-възрастната и нима не искаш, тя да бъде свидетел на нашето щастие – отвръща Сумру, а той отвръща, че разбира се, но г-жа Фериде им казва, че ще поговорят, когато дойде време.

Сумру и Азми тръгват да излизат, а г-жа Фериде казва на Азми да остане, че иска да говори с него. Тя му припомня, какво и е обещал, а Азми отвръща, че не е забравил и Сумру е под негов контрол….

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.