Тв новини

„Не ме оставяй“: Важно решение на Лейля и объркване за Тарък


Лейла е на път да вземе важно решение

Въпреки че документите показват, че Лейла не е биологична дъщеря на Тарък, той е решен да се грижи за нея.

Въпреки това, за Лейла е най-важно да вярва, че е дъщеря на Тарък.

Тази измама е на прага на по-голяма криза с коварния план на Мелтем.

Докато Бора мисли, че преживява щастлив сън, той не осъзнава, че се приближава до най-големия враг на семейството на Саяр.

Въпреки че Юсуф прекарва хубави моменти със семейството си, което е изгубил, той е решил да тръгне по пътя към мечтите си с Гьонул.

Докато Фирузе се опитва да укрепи връзката между Тарък и Лейла, Лейла е на път да вземе важно решение, без да знае никой за това.

Тарък и Фирузе правят планове

Тарък и Фирузе правят важни планове за Лейла. Въпреки това, по предложение на Фирузе, те смятат, че чувствата на Лейла са объркани и трябва да поговорят с нея, когато тя се успокои. Въпреки това Лейла е на път да напусне града без те да знаят.

Юсуф и Гьонул имат годишнина. Гьонул мисли, че Юсуф е забравил важния ден, който са празнували с радост през годините. Въпреки това Юсуф планира нещо, което Гьонул не очаква, за да направи празничния ден много по-значим. В този план на Юсуф съседите и Леман също играят важна роля.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.