Тв новини

„Не ме оставяй“: Кой е решен на самоубийство?


Емре казва на Елиф, че отменя сватбата. Елиф всячески се мъчи да обясни на Емре, че не се интересува от Ердем. Елиф си тръгва и вече не е асистент на Ердем. Ердем е недоволен пред Емре за постъпката на Елиф.

Керем разбира, че Йозге е в болницата, заедно със Сала, защото й е прилошало. Керем се отправя към болницата. Керем звъни на рецепцията и там разбира, че и Тарък се интересува от Йозге.

Съла получава силни болки и Тарък я закарва в болницата. Йозге е в силна депресия. Тя отива на ръба на една пропаст, но в последния момент решава да не слага край на живота си. Тя тръгва към къщата на Мелтем. Появява се и Гюзиде, която иска пари от Мелтем. Мелтем се нахвърля на Гюзиде и тя получава контракции. Гюзде моли Мелтем да я придружи до болницата. Йозге става свидетел на разправията. Тя е шокирана, когато разбира, че Гьозиде се познава с Мелтем.

Емре отива на симпозиум, но преди това моли Арзу да подготви багажа му. Когато се връща, съобщава на Арзу, че се е скарал с Елиф и съжалява, че е бил доста груб с нея. Той й е купил подарък. Идва Сахер. Арзу й казва за случката между Емре и Елиф. Бану случайно става свидетел на разговора им и смята, че Емре ще й прави подарък.