Тв новини

„Навсякъде ти“ се завръща

Завръщане!

Турският сериал „Навсякъде ти“ с участието на Айбуке Пусат („Моят живот“, „Кварталът на богатите“, „Петима братя“) и Фуркан Андъч („Мерием“, „Огледален свят“) ще се завърти за трети път у нас от 3 май (вторник) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:30 ч. по bTV Lady, замествайки „Ирония на съдбата“.

Повторения ще се предлагат на следващия ден от 14:30 до 16:00 ч. отново по bTV Lady.

„Навсякъде ти“ стартира в Турция през юни 2019 г. и приключва през ноември 2019 г. с 23 оригинални епизода.

Историята: 

Селин (Айбюке Пусат) е амбициозна и трудолюбива млада дама, която след дълго търсене на идеалния дом най-сетне намира мечтаната малка къща само за себе си. Демир (Фуркан Андъч) вече е постигнал успех в кариерата си и сега най-голямото му желание е да се върне в родината, след като години наред е учил и работил в чужбина. Той решава да купи къщата, в която е израснал. Без да се познават, Селин и Демир вярват, че са намерили място, което да нарекат свой мечтан дом. Оказва се обаче, че всеки от тях притежава половината от имота. Принудени от обстоятелствата, те повеждат истинска война, като целта им е да накарат другия да напусне постройката. Но случайностите не спират до тук! Не стига, че Селин споделя къщата с „въпросния непознат“, но се оказва и че компанията, в която работи, има нов шеф, и то именно Демир. Двамата не могат да се избегнат един друг и в личен, и в професионален план, а химията помежду им е неизбежна. Той е страстен и красив млад бизнесмен, а тя привлекателна и креативна архитектка. Напрежението започва да нараства и у дома, и в работата, като с това и романтиката помежду им.

Актьорите: 

В главната женска роля – тази на Селин – зрителите ще видят младата турска актриса Айбуке Пусат, позната на българските зрители от сериалите „Кварталът на богатите“ и „Моят живот“. Красавицата има зад гърба си редица роли в едни от най-гледаните продукции в южната ни съседка. Въпреки че завършва паралелно балет в Консерватория в Анкара и бизнес в Анадолския университет и е носителка на титлата „Мис Земя Турция“, тя избира актьорската професия, която признава, че е най-голямата ѝ любов.

Най-сексапилният турски актьор за 2019 г. Фуркан Андъч е в ролята на Демир. 29-годишният чаровник споделя, че харесва персонажа си повече от всеки друг до момента, но признава, че нямат много допирни точки: „Може би си приличаме по целеустремеността и по отношението към любимата. Но в реалния живот не съм толкова отворен като Демир, а и лудницата, която присъства в живота му всекидневно, категорично би ме довършила“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.