Тв новини

„Навсякъде ти“: Бъркотия!

Селин, красиво момиче, работещо за дизайнерска фирма, купува къща. Къщата е малка, но много уютна. Но както се оказва по-късно, тя не е купила тази къща сама. Имотът е продаден на двама купувачи. Вторият купувач е Демир. Демир е красив младеж с минало. Някога той е живял в тази къща, поради което това място му е много скъпо.

Оказва се, че Демир ще бъде новият шеф във фирмата, в която работи Селин. Момичето е много разстроено от това. Те не могат да се разбират у дома, как ще се разбират на работа? Адвокатът им казва, че делото ще се решава в съда. Младите хора ще трябва да се търпят един друг.

Демир затваря вратата на къщата и не пуска Селин да се прибере. Селин чупи прозореца и влиза. Демир затваря момичето в стаята, за да я успокои. Така момичето не се успокоява.Тя не може да излезе оттам и пада от покрива и ранява рамото си.

Междувременно във фирмата работниците измислят план за Демир как да напусне. Бурак започва да прави лоши неща. Неволно, Селин извлича важна папка от бюрото на Бурак. За да вземе тази папка обратно, Бурак краде ключовете от чантата на момичето и се прибира вкъщи.

Поради факта, че Селин е загубила ключовете си, а крадците са наоколо, Демир решава да извика хората да сменят ключовете. Двама мъже идват и сменят ключалката, но успяват и да откраднат таблета и лаптопа й. Ето как Селин и Демир попадат в полицейското управление.

Те искат полицията да открие крадеца. Но проблемът, както се казва, не идва сам. Поради някои обстоятелства те самите се оказват зад решетките.

Селин за няколко минути е извикана при шефа на полицията. Демир иска адвокат.