Тв новини

„Наследство“:Тайна от миналото на Икбал е разкрита


В сериала „Наследство“ Яман вече научава истината. Нещата започват да се влошават за Зухал. В сериала и двете вещици се сблъскват със сериозни проблеми. Какво можем да очакваме от следващия епизод? Какво решение ще вземе Яман след всички тези истини?

Яман полудява!

Той хвана терапевта и измъкна от него цялата информация. Човекът зад всички злини, сторени на Сехер, е Икбал! Разбирайки това, Яман е дълбоко потресен и сега трябва да вземе решение. Какво наказание заслужава Икбал, змията?

Ако зависи от Яман, наказанието на Икбал е ясно. Той би я изгонил не само от имението, но и ще се погрижи тя никога повече да не види бял свят. Но има голям проблем. И този проблем е Зия. Ако Яман изгони Икбал, състоянието на Зия може да се влоши. Ето защо, с намесата на Сехер, Яман ще се откаже от тази идея.

Мръсното лице на Икбал!

Икбал няма да напусне имението, заради тази деликатна ситуация. Но болезнени дни чакат Икбал в имението. Ще бъде толкова болезнено, че Икбал ще си пожелае Яман да я е изгонил. Освен това има още едно тъмно събитие от миналото. Истинската бомба за Икбал ще бъде разкриването на убийството на Кевсер. Икбал се самоунищожи заради амбициите си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.