Тв новини

„Наследство“: Зухал предава Икбал


В сериала „Наследство“, времето на Икбал изтича. Докато Сехер влиза в процес на оздравяване, каква участ очаква Икбал? Ще я предаде ли сестра й Зухал?

Трагичният край на Икбал!

В сериала всичко се преобръща! Икбал, която така и не научи урока си, накрая успява да си подготви собствената капан. Злодейката, която използва терапевта си, за да отрови Сехер, скоро ще бъде разкрита  цялата й измама.

Яман разбра кой е терапевтът. Терапевтът изчезна от страх за живота си, а намесата на Зухал ще направи нещата още по-сложни. Зухал знае, че зад всичко стои Икбал и е решена да използва това срещу нея. Сестра й я предаде и я остави сама в затвора. Зухал сега ще използва тази възможност за отмъщение.

Яман е изпълнен с гняв!

Зухал ще използва тази информация както за отмъщение, така и за да си изчисти името. Това е ключът за освобождението й от затвора. За Икбал пътят свършва тук. Краят на вещицата Икбал ще бъде още по-лош от този на Зухал. Всички заедно с нетърпение очакваме моментите, когато Икбал ще получи заслуженото наказание за деянията си.

Любовта на Яман и Сехер ще процъфтява! След като плановете на двете змии се провалят, за любовта на Сехер и Яман  остават хубави дни. Докато Сехер отново започва да ходи, това прави двамата влюбени много щастливи. Преживявайки тези трудни дни, те се свързаха още повече един с друг. Сега вече и двамата могат да преживеят дългоочакваната си меден месец. Дните, когато Юсуф ще каже, че иска братче, наближават!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Exit mobile version