Тв новини

„Наследство“: Зухал е жестоко наказана


В сериала „Наследство“ останаха зад гърба ни взривоопасни епизоди. Ледът между Сехер и Яман бавно се топи. Състоянието на Зухал е трагично! Умира ли Кираз? В главите ни се въртят десетки въпроси.

Сехер ще прости на Яман! На първо място, Яман най-накрая започна да говори. Ако си спомняте от предишните ни резюмета, казахме, че ако Яман започне да говори, изглежда, че всичко ще се оправи. Точно това се случи. Яман се извини на Сехер и по този начин направи първата стъпка към помирение.

Яман също ще обяви любовта си! Яман няма да се ограничи само с извинението. Оттук нататък връзката между двамата ще продължи да се развива още по-бързо. Яман, който най-накрая е готов да говори, ще се подготви да заяви любовта си към Сехер. Нещата между двамата вървят доста добре.

Зухал ще смени страната! Тези, които редовно следят нашите обзори, добре си спомнят. Наблягахме на това, че Зухал ще плати скъпо за всичките си действия. Ето, че денят настъпи. Зухал беше жестоко наказана в затвора. След боя, който получи, въпросителните в главата на Зухал само ще се увеличат. Зухал, опитвайки се да се спаси, дори ще помисли да смени страната. Накратко, време е за страданията на Икбал!

Умря ли Кираз? Докато всички се надявахме за щастливи дни за двамата, братът на Кираз изведнъж се появи и разруши всичко. Докато Кираз затваряше очи в ръцете на Али, тя му каза колко много го обича. Всичкият този романтизъм и случилата се трагедия ни разтърсиха. Но умря ли наистина Кираз?

Тези, които следят сериалите на Karamel Yapım, знаят, че продуцентът обича да прави неочаквани обрати. Бихме искали да кажем, че и тук ни очаква такъв обрат. Но за съжаление, Кираз напуска сериала. Въпреки че  краят на тази подхождаща си двойка ни натъжава, ситуацията не може да се промени.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.