Тв новини

„Наследство“: Яман трябва да действа бързо


Наследство: Въпреки че Сехер иска да арестува Яман, той успява да се измъкне от затвора.

Времето за Яман обаче намалява. Той трябва възможно най-бързо да разкрие истината. В противен случай ще се изправи пред необратим край!

Ще намери ли Яман съучастника? Докато Яман преследва съдебната лекарка, за да разкрие истината, трудностите продължават да го следват. Съобщение, което тя получава, я кара да избяга. Сред множеството препятствия, Яман сега трябва да намери и избягалата Айсун.

Поради всички тези неуспехи, Яман трябва да действа бързо и да разкрие истината възможно най-скоро. Доказали сме много пъти упоритостта и успехите на Къръмлъ в тази посока. Само преди кратко време той беше намерил следите на врага си Джамгьоз. Намерението на Айсун е въпрос на време!

Сехер продължава да се противопоставя на Яман. Въпреки всичко, Къръмлъ е решен да сложи край на тази ситуация. Най-голямото доказателство за това е, че въпреки упоритостта на Сехер, Яман я отвежда насила!

Междувременно: Али е ранен по време на престрелка. Дуйгу, чийто живот е спасен от Али, веднага се затичва към него. Сега е време Дуйгу да изплати дълга си към Али. Нашите герои, които се борят с опасности, ще стават все по-близки един с друг с всеки изминал ден.

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.