Тв новини

„Наследство“: Яман превръща Сехер в свой враг


В сериала „Наследство“, истините се разкриват, но това не намалява напрежението. Яман разбира тези истини, но, както вече споменахме, вместо да се изправи пред тях, той отново избира мълчанието. Вещицата в историята забелязва това и го използва в своя полза, докато Сехер изпитва голямо разочарование.

Какво предстои за Сехер? Докато Яман продължава да крие истината от нея, както винаги подчертаваме, истините в крайна сметка винаги излизат наяве. Има и злокобна заплаха в дома им – предвещава се буря за Яман и Сехер, тъй като лошите постъпки бързо стават явни. Но как ще се развие историята? Ще прости ли Сехер на Яман за неговите действия? Ще игнорира ли факта, че той е крил истината?

Сехер не е склонна да игнорира случилото се. Тя ще отмъсти на Яман за неговите постъпки. Яман, от своя страна, ще изпитва голямо съжаление и ще се мъчи с мисълта, че е превърнал жената, която безумно обича, в свой враг – трагичен обрат, типичен за него.

Двамата отново ще се върнат към старите времена. Въпреки това, това е временно. Любовта между тях е толкова силна и велика, че без съмнение те ще преодолеят всички препятствия. Щастливата двойка отново ще ни радва на екрана.

Как ще се случи това? Юсуф, който има значителен принос в тяхната любов, отново ще ги сближи. Освен това, Зия също ще играе важна роля в тяхното помирение.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.