Тв новини

„Наследство“: Яман излива тонове омраза срещу Сехер

В сериала „Наследство“, между Сехер и Яман продължават да духат студени ветрове. Когато Яман вижда Сехер със Селим, той отново погрешно разбира ситуацията. С ярост Яман изля своята омраза върху Сехер. Той отива толкова далеч, че казва, че мрази Сехер и че си играе с нея. Въпреки това, Сехер ще избере да се бори и да се противопостави на цялото това напрежение и лошо отношение.

Променящото се настроение на Сехер ще изненада Яман, като това ще доведе до още по-голямо объркване на нещата. Ще видим Сехер отново в състоянието, в което беше, когато първоначално дойде в къщата. Тя ще се превърне в непокорна жена, която прави каквото си иска.

Но какво ще донесе тази промяна в Сехер? На първо място, Яман ще види, че вече няма човек, пред когото лесно може да избухва. Вместо плачеща жена, Сехер ще бъде нова жена, която се бори и знае какво иска. И тази променена Сехер ще започне да търси защо Яман се изменил. В крайна сметка тя ще открие истините, които Яман е криел от нея. Разбира се, след като Яман каза последните си думи и отива толкова далеч, дори и истините да излязат наяве, няма да е лесно за него да спечели отново сърцето на Сехер!

Докато Яман стои толкова безмилостен и пълен с тайни, какво ще направи Сехер? Човекът, който ще я върне обратно към целите, ще дойде от най-близките й хора. Сехер осъзнава една истина, след като чуе тези думи. Не е нормално Яман да я гледа с любов само преди няколко дни, а сега да е пълен с омраза. Сехер забелязва този детайл и започва да търси какво крие Яман. Въпреки че Яман избягва сблъсъка при всяка възможност, двамата накрая ще се изправят пред истината.

Обаче, до този момент на сблъсък, Сехер ще покаже на Яман колко много го цени. Яман, от своя страна, ще съжалява, когато осъзнае, че Сехер, на която е причинил толкова много несправедливост, е невинна. Губещите в целия този процес, както обикновено, ще бъдат двете вещици. Въпреки че гледаме много тъжни епизоди, разкриването на истината ще промени всичко!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.