Тв новини

„Наследство“: Яман и Сехер попадат в капан

Юсуф се възстановява. Сехер е до него през цялото време. Оказва се, че сестрата Икпал има любим човек и не гори от желание да бъде с Яман. Яман обещава на племенника си да му покаже голям, истински кораб. Настъпва денят на представянето на кораба, Юсуф и Яман се подготвят. Икпал отказва да отиде на събитието и моли Зухай да присъства. Но Сехер отива там.

Сехер и Юсуф така и не стигат до дългоочакваното събитие. Юсуф има треска. Яман също не пътува сам. На следващия ден Селим идва в къщата. Той иска да чуе от самата Сехер как се отнасят към нея в тази къща. Яман не иска Селим да вижда Сехер. Той иска да намекне за това на Сехер по всякакъв начин.

Полицията отвежда Яман в участъка. Оказва се, че Яман има лоша слава. Има много оплаквания за него. Сехер дава показания на следователя. Тя защитава Яман и той е освободен. Яман разбира, че Сехер има добри познати в полицията. На път за вкъщи Яман и Сехер попадат в капан.

Сехер спасява живота на Яман. Тя е ранена. Яман я води у дома при познат лекар. Докато лекарят извършва необходимите процедури, Яман се бори със себе си. Трудно му е да приеме факта, че жена му е спасила живота. В края на краищата, веднъж, точно заради една жена, неговият живот и животът на баща му се сринаха.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.