Тв новини

„Наследство“: Ще оцелее ли Сехер от лапите на Озан?


В хладния светлинен поток от екрана на лаптопа, един от хората на Яман прониква в дигиталния свят на Озан. Под папките с документи се скрива видео файл, в който Озан признава към психиатъра си: „Открих Гьонюл… Гьонюл е Сехер.“

Тези  думи пронизват сърцето на Яман: „Той възнамерява да убие себе си и нея. Желае любовта им да бъде вечна,“ шепти Яман.

Фърат гледа Али със сериозно лице: „Трябва да използваме Кираз, за да заловим този наркотрафикант.“ Но Али решително отсича: „Никога няма да рискуваме живота й!“ И макар Кираз да изразява желание да помогне, съгласието трябва да получи и от Али. Тя го убеждава.

Сехер с умение  се измъква от обятията на Озан, заключвайки го зад вратата и се отправя към свободата, пробивайки през гъстата гора.

Обаждането й пронизва  мрака пред Яман: „Яман, помогни ми! Озан ме отвлече!“ Но телефонният разговор е прекратен от хладната ръка на Озан, който шепти: „Ти си моята Гьонюл. Никой няма да ни раздели.“

На друго място, Селим започва да изпитва подозрения, докато полицията тренира Кираз за новата й мисия.

Озан, обаче, решава да изиграе опасна игра, изпращайки на Яман адреса на  занемарен склад. Там, Яман открива завързаната Сехер, но е изненадан от  неочакван удар на Озан.

Зухал и Икбал се разменят с обвинения, докато Озан застрашава Яман с пистолет, Сехер моли за живота му, а Яман се опитва да го убеди в истината, че това не е Гьонюл.

Юсуф трепери от ужас, че може да загуби леля си. Озан ще направи ли реалност най-лошите кошмари на малчугана?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.