Тв новини

„Наследство“: Скъпи подаръци с чужда карта


Сехер, Икпал и Яман се подготвят за тържество. В това време Зухал се опитва да прехвърли парите на Сехер в сметката на Селим. След множество опити тя все пак успява да прехвърли парите. Селим, по заповед на Икпал, тегли тези пари.

Подаръкът на Неслихан, албум, още повече сближава Яман и Сехер.

Всички около тях очакват този брак. Решен да стане за Кара точният мъж, който тя ще хареса, Ибо очаква доста сложно предизвикателство в това начинание.

Икпал и Зухал продължават да изпълняват своя план. Те молят Яман да купи злато за булката. Яман с радост се съгласява. Икпал и Сехер отиват в бижутерията. Незабелязано от Сехер, Икпал дава кредитната карта на Зухал.

Зухал купува много скъпоценности с парите, които са на картата. На телефона на Яман идват известия за всяка покупка. Той е много изненадан от сумата. Когато Сехер му показва покупките си, той е двойно изненадан. Сехер решава да му даде картата и не я открива в портфейла си. Яман сега е сигурен, че Сехер не е харчила толкова много пари.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.