Тв новини

„Наследство“: Сехер е смутена от признанията в любов от страна на Яман


В сериала „Наследство“ най-накрая дойде дългоочакваният ден. Икбал беше спасена. Погледът на Яман вече е насочен към само една жена – Сехер. Как ще се развие любовта между Яман и Сехер? Икбал беше спасена, но какъв ще бъде краят на Зюхал? Ще бъде ли Али уволнен от работа? И какъв е големият капан, който чака Неслихан? Отговорите на всички тези въпроси са в нашето резюме.

Сърцето на Сехер ще трепери! През целия процес на спасяване на Икбал, Сехер подкрепяше Яман и при всяка възможност показваше колко много го цени. Сега е ред на Яман. След като се освободиха от проблемите, които ги преследваха, Яман ще насочи цялото си внимание към Сехер. Единственото, което Яман иска сега, е да се сближи със Сехер, да превърне техния фалшив брак в истина и възможно най-скоро да й признае любовта си.

Смелите действия на Яман ще накарат Сехер да се смути. Сърцето на Сехер ще трепери от топлината на Яман. Двамата ще ни накарат да усетим любовта им чрез погледите, стойката, дори и начина на дишане. Гледането на тези приятни епизоди ще бъде много хубаво.

Зюхал е в беда! Зюхал, която смело предприе действия, за да спаси сестра си, сега се озова в много трудна ситуация. Шефът на затвора е по следите на този, който разпространил новината. И скоро ще намери Зюхал. На Зюхал ѝ предстои много труден период.

Али ще бъде уволнен! Тъжният край на Неслихан! От друга страна, страданията не свършват. Али, потънал в дълбока депресия след смъртта на Кираз, ще бъде засегнат и в професионален план. Али ще се изправи пред риск от разследване. Неслихан продължава да се върти около Бора. Бора иска да се възползва от Неслихан, обещавайки й брак, и да отмъсти. Неслихан обаче е решена да попадне в този капан! И за Али, и за Неслихан се задават много лоши дни!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.