Тв новини

„Наследство“: Сехер е смутена от непознати чувства


Разбирайки, че Сехер защитава Яман, Селим напуска имението. Яман се връща в кабинета си. Няколко минути по-късно Сехер влиза в офиса. Тя носи необходимите пособия, за да лекува раната на Яман. Зухал изпуска нервите си. Тя вярва, че е загубила. Сехер я е победила Но Икпал я успокоява и казва, че не са загубили. След тези събития Сехер отива при Селим.

Рамо до рамо с Яман, Сехер изпитва чувства, които не може да обясни дори на себе си. Но изненадата, която се случва в имението, напълно притиска Сехер. Яман моли Сехер да вземе подарък за годишнината от сватбата на брат й и Икпал. Селим изритва мафията от ресторанта си. Кираз е щастлив да започне работа със Селим. Но нещата не вървят според очакванията.

Яман наема ресторант за годишнината от сватбата на брат си и кани Сехер. Но заради Юсуф Сехер не е съгласна. Тогава и Яман не отива на вечеря. Сехер е разочарована. Икпал, виждайки състоянието на сестра си, се обажда на Селим и му разказва всичко. Селим решава да приеме предложението на мафията.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.