Тв новини

„Наследство“: Планирано е сватбено пътешествие, ще се осъществи ли?

В сериала „Наследство“, сладката игра на мишка и котка между Сехер и Яман продължава, инцидентът с катастрофата на Зухал забавя Яман от признаването на любовта си. Разбира се, честото избягване на Сехер от Яман поради нейната срамежливост пречи на двамата да се изправят пред реалността. Но този път Яман ще постави летвата още по-високо. Яман, който иска да убеди хората около себе си, че любовта им е истинска, този път планира сватбено пъшествие. Сехер е шокирана от тази идея на Яман, докато той вече е решен да действа. Сехер е изненадана от това предложение на Яман. Разбира се, вътрешно тя е доволна от това. Въпреки че Сехер бяга от Яман, това бягство е поради нейната срамежливост.

От друга страна, Икбал и Зухал са много ядосани от тази новина. Въпреки че Зухал преживява инцидент, е ясно, че причината за този инцидент е желанието й да остане вимението. Вкарването на Сехер от страна на Икбал в болницата също доказва това. Двете отново ще планират нещо, за да съсипят сватбеното пътуване. Но Яман е много решителен по този въпрос.

Това сватбено пътуване ще бъде и възможност за Яман да прекара време само със Сехер, и шанс да изрази чувствата, които иска да признае от дни наред.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.