Тв новини

„Наследство“: Отмъщението на Селим


Селим се завърна! Какво очаква Яман и Сехер? Ще напусне ли Икбал имението?

Отмъщението на Селим!

Точно когато нещата в сериала „Наследство“ сякаш се връщаха в релси, внезапното завръщане на Селим ни шокира. Загубил работата си и всичко останало, Селим е жаден за едно – отмъщение. За да го постигне, той сключи мръсен съюз.

Това ще разтърси до основи всички баланси в имението Къръмлъ. Селим познава Сехер, Яман и имението като дланта си. Обсебен от отмъщението си, Селим е решен да разруши имението и да раздели Сехер и Яман. Коварният му план ще ни покаже как ще се стигне до този горчив край.

Яман и Сехер са в затруднение!

Този път двойката ни ще се изправи пред изключителни трудности. Ще видим докога ще могат да се борят. Проблемите им не се изчерпват само със Селим. Икбал ще остане в имението, омайвайки Зия. С други думи, всичко хубаво, което се е случвало на Яман и Сехер, ще се обърне срещу тях.

От друга страна, брачната игра на Неслихан обърква Фърат. Трябва да сме много внимателни с тази игра. Защото отношенията на двойката ни ще поемат по нова посока.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.