Тв новини

„Наследство“: Любовта избуява, а двете змии се хапят взаимно


В сериала „Наследство“ идват епизодите, за които казахме по-рано, че ще са изпълнени с любов. Как ще се развие любовта между Сехер и Яман? Какъв ще бъде краят на Икбал? Ще попадне ли Неслихан в капана на Бора? Всички отговори на въпросите ви и още много друго в нашия материал.

Ромео в душата на Къръмлъ! Както казахме след спасението на Икбал, Яман ще се насочи само към Сехер. Но това насочване няма да бъде просто така. Двамата ще се впуснат в любовта с пълна сила. Яман и Сехер вече си дават сметка какво искат един от друг.

Яман казва на Сехер, че иска техният брак да бъде истински, докато Сехер е опиянена от любовта. Когато Сехер се държи близо до Яман, в неговите очи има любов. Този строг Яман, който поглежда с такава любов! Всичко ще върви точно както искахме. Яман и Сехер ще бъдат идеална двойка. Оттук нататък очакваме те да имат деца.

Дуелът между Икбал и Зухал!

Разбира се, никога няма да се уморим да разказваме за тази любов. Романтизъм, погледи, държане за ръце и близост… Докато всичко това се случва, Икбал отново ще се поти от ужас. Защото Зухал притежава аудиозапис, който може да я унищожи. Двете змии няма да се спрат, докато не унищожат една друга!

Неслихан, стига вече! Неслихан, която се подлъгва от предложението за брак на Бора, крие всичко това от семейството си. Поведението и действията на Неслихан ще я изправят пред много трудни ситуации. Въпреки че не искаме, Неслихан се насочва към много тъмна и лоша съдба, крачка по крачка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.