Тв новини

Наследство – Епизод 93 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 93 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 3август 2023 по NOVA

Сехер не казва на Али, че има доказателства срещу Яман.

Ердал се съгласява с предложението на Бегюм, която му обещава пари в замяна на мълчанието му.

Междувременно Яман нарежда на Недим да намери човека, който е изпратил на Сехер скрийншот от телефона му с разговора му с Тургут.

Али се тревожи за Кираз, което Султан забелязва.

Яман превежда пари по сметката на Сехер. Като чува това, момичето е убедено, че това е подкуп за прикриване на доказателства, ядосва се и вдига скандал на Яман. В това време се появява социален работник.

В хода на срещата със социалната работничка Сехер разбира защо Яман е превел парите. Ще се извини ли Сехер на Яман, че го обвини несправедливо?

Зухал не може да понесе, че Яман е избрал Сехер, а не нея.

Действието продължава от предния епизод Али казва на Сехер, че ако знае нещо да му разкаже и да не се притеснява и ѝ гарантира, че никой няма да я пипне. Сехер поглежда към Яман и отвръща на Али:

-Аз, знам защо го подозираш… Той понякога е гневен и груб, но независимо от всичко аз му имам доверие! Той може всичко да направи, но не мисля, че ще падне толкова ниско, за да ме вкара зад решетките. Той знае колко е важен за мен Юсуф! Затова нито на мен, нито на Юсуф, той не би направил подобно нещо! Той не е толкова безжалостен и жесток човек!

-Ти все пак бъди внимателна и имай предвид, че не си сама! Фърат и аз сме зад гърба ти! – казва Али и си тръгва, а Сехер се прибира в къщата.

Ердал се съгласява с предложението на Бегюм, която му обещава пари в замяна на мълчанието му.

Яман се обажда на Недим и му казва, че Фърат не е разказал на Сехер и полицията нищо не знае, че по-негова вина Сехер е попаднала в арест, но някой е копирал съобщенията му с Тургут от неговия телефон и ги е изпратил на Сехер.

Недим изненадан скача и казва, че никога не би направил такова нещо. Яман му отвръща, че не го обвинява, но трябва да разбере, кой е направил скрийншот на телефона му и го е пратил на Сехер. Тъй като Сехер му ги е показала, а тази вечер Али е питал лелята на Юсуф за доказателства против него, но тя не му ги е показала.

-Значи, тя те е защитила!

-Да, а ти незабавно трябва да разбереш, кой ѝ го е изпратил!

Али се тревожи за Кираз, което Султан забелязва.

Действието прескача на сутринта. Сехер вижда, че Яман е пред вратата. Тя излаза и го пита, дали има нужда от нещо.

-Ти, имаше възможност да ме предадеш, но не го направи…

-Аз повече не искам да обсъждам това! – отсича Сехер, когато получава съобщение на телефона си.

-От банката получих съобщение! Ти си превел пари по сметката ми! Какво означава това? За да купиш мълчанието ми ли?! Да ми платиш, че не показах доказателството ли?!

-Не, но от социалната служба…

Сехер не го слуша и не позволява на Яман да ѝ обясни!

-Ти, какво мислиш, че можеш да ме купиш ли? Аз не го направих, заради теб, а заради Юсуф!

В този момент камерата ни показва жената от социалната служба, която идва на проверка и чува крясъците на Сехер.

Яман казва на висок тон, че повече няма да я притеснява и ще дойде, когато тя му разреши, за да чуе служителката, която влиза в къщата, а в същото време Яман буквално насила натиква някаква бележка в ръцете на Сехер.

Сехер вижда жената и ѝ се извинява, че станала свидетел на караницата, но чичото на Юсуф е дошъл без да я предупреди. Жената пита Сехер, дали може да влезе вътре. Сехер я кани да влезе.

харесва новия дом. Момчето отговаря, че да, че леля му много го обича и тия я обича, и тя много добре се грижи за него.

-Чичо ти, остава ли при вас?

-Не, но хубаво щеше да бъде, ако можеше да остава – отговаря момчето.

-Много ли обичаш чичо си?

-Да! Много, много!

Яман, който е в автомобила си вижда, че към къщата се приближава Селим. Той излаза от колата си и му казва, че не може да влезе вътре. Селим му казва, че той не може да му забрани. Яман му обяснява, че вътре е дошла жена от социалните на проверка. Селим му отговаря, че този път ще си тръгне, но Сехер е видяла истинското му лица и рано или късно, ще напусне живота им.

Действието се пренася в къщата, след като социалната работничка прави оглед на къщата, пита Сехер къде работи и какви доходи има. Сехер не знае какво да отговори и точно в този момент ѝ се обажда Яман. Сехер не му вдига, но Яман е настойчив, служителката казва на Сехер да отговори, защото може да е важно. Сехер излиза в другата стая и вдига на Яман и му казва, че ще говорят после. Яман ѝ казва да погледне бележката, която ѝ даде преди малко. Там ѝ е написал длъжността и компанията в която се води на работа, като пояснява, че компания, която не е свързана с него, а парите, които ѝ е превел са, за да укрепи позицията си като настойник на Юсуф.

Сехер и Юсуф изпращат служителката, която казва на Юсуф, че много му е провървяло, тъй като леля му много добре се грижи за него. Жената си тръгна, а Юсуф пита леля си, дали отново ще ги разделят. Сехер го уверява, че никой не може да ги раздели.

-Ех, ако и чичо беше тук?

-Чичо ти и без това много направи, всичко, което е по-силите му!

Сехер вижда, че идва Яман. Сехер казва на Юсуф да влезе да си играе, а тя след малко ще дойде.

Яман пита Сехер, дали има проблеми с социалната работничка. Сехер му отговаря, че не са възникнали проблеми.

-Това е хубаво!

-Защо ми помогна, за да може след това отново да ми причиниш болка ли?

-Помогнах ти, защото знам, че Юсуф до теб е в безопасност, няма други причини!

-Сега ми помагаш, а след това, когато направя вещо, което е неизгодно за теб, какво ще стане? Отново ли ще ме пратиш зад решетките? Или в мазето затвориш? Уморих се да се караме, много!

Разговорът им е прекъснат от Ариф, който казва, че е бил на пазар и е минавал от тук и ги е видял. Сехер го кани да си поговорят вътре с Яман, а тя ще направи чай.

Икбал намира сестра си в стаята на Яман. Ядосана тя я пита, какво прави тук, нима иска да я види в този вид Яман.

-Како, той дори подаръкът, който му подарих не е отворил! Толкова ме цени! За него са важни, Юсуф, това момиче! Защо, защо… толкова богат и силен мъж избра тази селянка, а не мен, како?!

-Зухал, ти какво в Яман ли се влюби?!

Действието се пренася на верандата на дома на Сехер.

Ариф пита Яман, защо със Сехер изглеждат толкова напрегнати, нали всичко е минало добре със социалния работник.

-Май отворих не зараснала рана, татко Ариф?! Да се извиня, няма така дума в моята книга! Сложно е да бъдеш с човек, който си наранил, а и е много трудно отново да върнеш доверието му.

-Потърпи, дете! На никой не е лесно!

-Ами ако раната никога не зарасне?!

Разговорът им е прекъснат от Сехер, която носи чай, която чува как Яман казва на Ариф, че много съжалява за това, което е направил.

  • Какво ще направи Сехер, ще прости ли на Яман?!
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.