Тв новини

Наследство – Епизод 71 (Ето какво ще видим) 04-ти юли


НА КРАТКО какво се случва в епизод 71 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 04 юли 2023 по NOVA

Сехер чува как Яман казва на Недим, че може би никога няма да се върне с Юсуф от чужбина, и се отчайва.

Леля Султан прави всичко възможно, за да накара Кираз да се омъжи за Мухитин.

Зухал подслушва Недим, когато говори с Яман по телефона, и научава къде се крие Яман с момчето.

Икбал нарежда на своя човек да подаде анонимен сигнал в полицията за местонахождението на Яман.

Хатидже кара Юсуф да ѝ донесе жилетката и пита Яман и Сехер какво се е случило между тях двамата. Яман казва, че нищо не е станало. Хатидже му отвръща, че не може да я излъже.

Сехер казва, че за да бъде щастлив Керем (Юсуф) те трябва да са заедно, а като поглежда Яман казва, че не трябва да се обиждат и ядосват един на друг. Яман отвръща, че животът не е толкова прост и единият трябва да вземе трудно решение за доброто на детето, а другият трябва да приеме това решение. В този момент телефонът на Яман звъни и той казва, че трябва да отговори.

Действието се пренася в компанията, кадено Зухал подслушва Недим, докато говори с Яман по телефона, и научава къде се крие Яман с момчето.

Султан изпраща Кираз и Мухитин да пазаруват. Въпреки че жената знае, че това няма да се хареса на Али, тя иска Мухиттин и Кираз да се сближат.

Али, разтревожен от тази новина, ги открива в града и казва на Кираз да се прибере у дома. Там той я пита дали ще се омъжи за Мухитин. Той тълкува недоумението и мълчанието на момичето като нейно съгласие за този брак.

Сехер и Юсуф се разхождат из гората и сядат, край един поток. Сехер, ужасена от мисълта, че ще загуби племенника си, се опитва да накара Юсуф да избере между нея и Яман. Объркано, момчето не може да вземе решение.

Яман чува откъси от разговора им и забранява на Сехер да излиза от къщата.

Зухал се прибира в имението и дава адреса на Икбал, където се крият Яман и Юсуф. Икбал нарежда на своя човек да подаде анонимен сигнал в полицията за местонахождението на Яман.

Действието прескача във вечерта. Зухал пита сестра си, дали полицията вече е намерила Яман и Юсуф. Сестра ѝ казва да се успокой, защото тя контролира ситуацията и много скоро ще получат новини.

-Яман след всичко, което направи завинаги ще загуби Юсуф! След като Юсуф го вземат в детския дом, планът ми ще се върне към първоначалните настройки. След като Юсуф се махне от имението, с него ще се махне и леля му, а ние трябва само малко да потърпим.

Яман, Сехер и Юсуф вечерят, когато пред къщата се чуват сирените на полицейските коли.

-Чичо, те за мен ли идват? Лельо, моля те не ме давайте на тях!

Яман взема Юсуф и отнася в стаята. Полиците влизат в къщата и виждат Сехер.

Сехер излиза, а един от полицаите ѝ казва, че са получили жалба, че тук се намира момчето, което търсят. Сехер казва, че няма такова момче тук.

Полицаите искат да влязат, за да проверят, но идва Хатидже, която казва, че освен синът, снаха ѝ и техния малък син, няма никой друг.

Полицаите се извиняват на Хатидже и Сехер и си тръгват. Хатидже подава на Сехер една паничка с мляко за детето и си тръгва. Яман излиза и вижда, че Сехер цялата трепери. Той ѝ казва да се успокой, защото всичко е преминало. Излиза и Юсуф. Сехер се втурва и прегръща племенника си.

Яман взема Юсуф и казва, че това място не е вече безопасно за тях и тръгва да излиза с Юсуф на ръце. Сехер казва, че и тя идва с тях.

Икбал разбира от своя човек, че полицията е била на адреса, но тай не е бил нито Яман, нито Юсуф.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.