Тв новини

Наследство – Епизод 306 (Ето какво ще видим) 17-ти юни


Зия не спира да повтаря, че брат му е невинен, докато полицейската патрулка отвежда Яман от имението на Къръмлъ

Чичек наблюдава скришом случващото се…

Сехер заявява на Зия, че убиецът на сестра ѝ трябва да понесе своето наказание… Той обаче е категоричен, че Яман е невинен.

Зия е напът да разкрие истината на Сехер, но в този момент той си спомня думите на брат си, че без доказателства лелята на Юсуф няма да повярва.

Зия продължава да повтаря, че скоро всичко ще излезе наяве и всички ще разберат, че Яман не е убиецът на Кевсер.

В ареста Али и Дуйгу продължават да спорят. Афектирана, Дуйгу се запътва към кабинета на началника. В този момент Фърат идва и съобщава на Али, че Яман е арестуван.

Дуйгу разговаря с началника, но той ѝ заявява, че се е доверил на преценката на Али. Дуйгу излиза от кабинета и заявява на Али, че е спечелил битката, но не и войната, която тепърва предстои.

Дуйгу напуска управлението и се отправя към Босфора. Али я последва и сяда до нея. Тя му се доверява и му разказва как преди седем години сестра ѝ е изчезнала безследно.

Чичек уведомява Зухал, че Яман е бил арестуван пред очите на Сехер, която е гледала безучастно как патрулката го отвежда. Зухал е бясна, че не може да бъде до Яман в този момент.

Зухал е убедена, че Сехер е издействала ареста на Яман, и се заканва да разбере какво се случва помежду им.

В същото време Сехер се „радва на свободата си“. Тя е убедена, че Яман няма да се завърне повече в живота ѝ. В този момент Юсуф слиза по стълбите с рисунка за чичо си в ръка.

Юсуф пита Сехер къде е чичо му. Тя го заблуждава, че Яман е излязъл…

В същото време Яман е доведен в ареста. Той настоява веднага да разбере какви са доказателствата срещу него, но Фърат му отвръща, че ще се наложи да почака.

Яман отива зад решетките, а Фърат го уверява, че ще остане там доста дълго време.

Сехер изпитва угризения на съвестта, че не се е „сбогувала“ с Яман, и отива в ареста. Заявява му, че ѝ се иска за последен път да изкрещи в лицето му колко го мрази…

Сехер заявява на Яман, че е удържала на думата си… Яман се опитва да я прекъсне и да ѝ разкрие истината, но не събира смелост. Сехер му казва, че се надява да изгние в затвора.

Сехер напуска ареста, а Яман е отведен в стаята за разпити. Фърат му показва снимките, като му заявява, че са достатъчни, за да го вкарат в затвора за дълги години.

Яман отвръща на Фърат, че той също много добре знае, че оръжието не е негово. Обяснява, че е направил всичко, за да спаси Сехер и Юсуф от Селим.

Яман установява, че цялата кореспонденция в телефона му, която би могла да го оневини, е изтрита.

Сехер се връща в имението и заварва Юсуф да стиска сакото на чичо си. Тя го взима и го захвърля…

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.