Тв новини

Наследство – Епизод 302 (Ето какво ще видим) 11-ти юни


Яман отново се опитва да възвърне паметта на Зия, като му носи вещите на Кевсер. Той обаче не може да си спомни нищо.

Сехер забелязва, че Юсуф е унил, и отива да разговаря с него. Малкото момченце обаче не обелва и дума на леля си, след като вече е наясно, че тя е простреляла чичо му.

Дуйгу и Али провеждат операция, за да заловят престъпниците от групировката. Дуйгу забелязва момичето, което носи гривната на сестра ѝ на ръката си…

Дуйгу тръгва след девойка, оставяйки колегите си сами и проваляйки операцията. Тийнейджърката скача от строежа и успява да ѝ се измъкне. Али възпира Дуйгу да я последва…

Юсуф се отнася изключително грубо към Сехер, което я разплаква. Малкият обвинява леля си, че е простреляла чичо му.

Чичек дочува това и веднага докладва на Зухал… Тя е решена да се възползва от това, за да раздели Сехер и Яман завинаги.

Междувременно Яман се качва на втория етаж и вижда Сехер разплакана пред детската на Юсуф.

Яман настоява Юсуф да отвори вратата и го заблуждава, че е разбрал погрешно и Сехер го е защитила, когато той е бил нападнат от своите врагове. Сехер дочува думите му.

Юсуф се извинява на Сехер и двамата се прегръщат…

По-късно Сехер нахлува в кабинета на Яман и го обвинява, че заради него Юсуф за пръв път я е помислил за лош човек.

Афектирана, Сехер се обажда на Фърат и му заявява, че ще му предостави компрометиращите снимки на Яман пред камиона на Джамгьоз.

Сехер взима тайно телефона на Яман и изтрива доказателствата, от които става ясно, че Яман не е отговорен за пренасянето на оръжията.

В участъка Али пита Дуйгу защо е компрометирала акцията. Тя отказва да отговори и се държи изключително арогантно с комисаря. Али не може да си обясни на какво се дължи поведението ѝ.

Сехер вижда колко близък е Юсуф с чичо си Яман… Тя до последно се колебае дали да предаде на Фърат компрометиращите снимки.

Сехер се насочва към изходната врата на имението, решена да предаде на Фърат доказателствата, уличаващи Яман. Дали ще го направи?

Заповядайте в нашата ФЕЙСБУК група – ТУК там ще намерите всичко за любимите си сериали.