Тв новини

Наследство – Епизод 257 (Ето какво ще видим) 04-ти април


Сехер заявява на Яман, че е разговаряла с Фърат и е разбрала, че Икбал е била несправедливо „натопена“ от Билгин.

Сехер горчиво съжалява, че е повярвала на „клеветите“ на Икбал и е обвинила съпругата на Зия неоснователно.

Яман изтъква пред Сехер, че не е сигурен дали Икбал наистина е невинна, но предстои да разбере.

В дома на Султан Адалет разпитва Неслихан и Фърат кога е пламнала любовната искра между тях. Фърат взима думата и разказва автентична история на лелята на Неслихан.

Адалет пита Фърат дали обича Неслихан, а той я „залъгва“, че е безумно влюбен в племенницата ѝ. На Неслихан ѝ става неудобно.

По-късно Фърат откарва Неслихан и Адалет до имението, а в това време Бора ги наблюдава афектиран.

Бора дочува как Неслихан и Фърат обсъждат бъдещия си мним годеж и се приближава към тях. Непокорният младеж се нахвърля на Неслихан, а тя се опитва да му изясни ситуацията. Той обаче нито приема, нито предава.

Зия подарява на Икбал червена роза, която да му напомня за него, докато се лекува в чужбина.

С усмивка до уши тя му съобшава, че „лечението“ ѝ ще протече в Турция и тя няма да напуска имението. Зия е щастлив.

По-късно Сехер отива да поговори с Икбал. Споделя ѝ колко съжалява, че се е подвела по клеветите на Билгин, и я моли за изинение.

Преструвайки се на обидена, Икбал отвръща на Сехер, че е дълбоко наранена, но ще остане в имението единствено и само заради съпруга си Зия.

Сехер се прибира в спалнята и споделя с Яман за разговора си с Икбал. Чичото на Юсуф продължва да се раздира от съмнения. Икбал подслушва разговора им с ехидно усмивка.

Недим докладва на Яман, че в действителност от сметката на Икбал са преведени големи суми, но те са били за благотворителност.

Яман не вярва на това и нарежда на Недим да наеме частен детектив, който да се заеме със случая и да следи всяка крачка на Икбал.

В затвора Зулал е закючена от Мелехат в банята, където е пълно с плъхове. На ръба на нервна криза, сестрата на Икбал си преразва вените.

Зухал е откарана по спешност в болницата с огромна кръвозагуба, а състоянието ѝ е критично.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.