Тв новини

Наследство – Епизод 248 (Ето какво ще видим) 22-ти март


Али открива в кошчето за боклук фактурите от почистващата фирма, наета от Ибрахил. Султан остава шокирана, че Ибо я е излъгал, приписвайки си чужда слава.

Юсуф заявява на Сехер, че може да се обръща и към него за помощ, а не само към Яман. Девойката е трогната от думите на племенника си и го целува.

По невнимание Юсуф се заключва в тоалетната и започва да вика за помощ. Виковете му чути единствено от Сехер, която също започва да вика за помощ, тъй като не може да се изправи.

Сехер не успява да намери и телефона си… В главата на Юсуф нахлуват спомени от отвличането му. Започва да крещи, че не може да диша.

С всички сили Сехер се свлича от леглото и пълзейки стига до тоалетната… Не успява обаче да я отвори.

В този момент се появява Яман. Той остава шокиран, когато вижда Сехер свлечена на пода в безпомощно състояние.

Яман разбива вратата на тоалетната и освобождава Юсуф, след което го прегръща и го успокоява.

Юсуф прегръща силно леля си, а тя му се извинява, че не е успяла да му помогне. Сехер не сдържа сълзите си.

Икбал се преструва на загрижена за Юсуф. Яман я уверява, че вече всичко с племенника му е наред.

Билген се готви да постави инжекция на Сехер, но тя категорично отказва всякакъв вид терапия. Тя заявява, че ще приеме съдбата си такава, каквато е.

Икбал и Билгин остават шокирани от решението на Сехер. Яман ги моли да излязат от стаята.

Икбал се опитва да убеди Яман, че Сехер не трябва да спира терапията. Той обаче е категоричен, че ще уважи решението на любимата си.

Билгин предупреждава Икбал, че ако дори един ден не постави инжекцията на Сехер, тя ще върне чувствителността в крайниците си.

Икбал нарежда на Билгин да намери начин да постави дозата на Сехер, каквото и да ѝ коства това.

Сехер споделя с Яман, че трябва да се научи да живее по този начин. Тя решава да не се затваря в себе си, за да даде пример на Юсуф.

Сехер показва на Яман инвалидната количка, която иска да си закупи, за да може да се придвижва от тук нататък. Яман оказва пълна подкрепа на любимата си.

В същото време в затвора Зухал принуждава една от доверениците си да спи на земята. Мехелат наблюдава как съперницата ѝ губи позициите си сред всички съкилийнички. Убедена е, че те отново ще я възкачат на трона.

Яман моли Дженгер да преустрои имението така, че Сехер да може да се придвижва спокойно с инвалидна количка.

Яман нарежда да бъде изграден специален асансьор за Сехер. Икбал остава шокирана, когато научава, че Сехер вече си е избрала инвалидна количка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.