Тв новини

Наследство – Епизод 240 (Ето какво ще видим) 11-ти март

Неслихан споделя с Адалет, че тази седмица не може да посещава курса, тъй като Фърат е зает. Възрастната жена ѝ позволява да отиде без придружител.

Неслихан се обажда на Бора и го моли да разкрият на близките си, че са сгодени. Той обаче е категоричен, че е „твърде рано“.

Неслихан му отвръща, че повече не може да лъже леля си, и той склонява.

Бора заявява на Неслихан, че му се налага да отиде в чужбина за седмица, тъй като има работа. Той започва да прави план как да се отърве от нея.

Икбал продължава да търси обецата си из цялото имение. Злодейката се опасява, че изгубеното ѝ бижу е в ръцете на Зия.

В този момент Зия влиза в стаята, като държи обецата на Икбал в ръцете си. Пита я това ли търси, а Икбал потвърждава, все едно нищо не се е случило.

Зия дава на Икбал обецата си и я пита дали се страхува от нещо… Той получава нервна криза и ѝ заявява, че е извършила ужасни неща.

Зия заявява на Икбал, че ще я разкрие, но това ще се случи, когато той прецени. Злодейката се убеждава в съмненията си, че Зия е видял всичко и скоро ще каже на Яман. Решава да го спре… на всяка цена!

Сехер се опитва да вземе хапчетата си, като протяга ръката си, но не успява и изпитва силна болка. Яман веднага се притичва на помощ и я упреква, че не го е повикала.

Яман припомня на Сехер, че трябва да стои неподвижна в продължение на седмица. Той я прегръща, а тя се сгушва в прегръдките му.

 

 

В този момент пристига физиотерапевтката на Сехер – Билгин. Тя е категорична, че Сехер още дълго време не трябва да стъпва на краката си.

Сехер остава шокирана, когато чува това, защото по този начин няма да може да се грижи пълноценно за Юсуф.

Сехер поглежда към Яман, а той я предупреждава, че трябва стриктно да слуша съветите на медицинското лице.

В затвора Зухал поръчва одеяла за съкилийничките си, за да ги спечели на своя страна. Мелехат обаче ги разкъсва, а затворничките се вдигат на бунт срещу нея.

Докато лежи неподвижна, Сехер не престава да мисли за Юсуф – дали се е нахранил, изпил ли си е лекарствата… Билгин започва да раздвижва лека-полека Сехер.

По-късно Яман подарява на Сехер обувки на висок ток. Разкрива ѝ, че ѝ е подготвил огромна изненада, когато се възстанови и ги обуе…

Зия побягва от имението, а Икбал изпада в паника, че ще я разкрие…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.