Тв новини

Наследство – Епизод 212 (Ето какво ще видим) 31-ви януари


Разярен, Яман прогонва Зухал от имението. Злодейката е арестувана, след като не е подкрепена дори от сестра си, която на всичкото отгоре ѝ удря звучна плесница.

През цялото това време Сехер се запътва към компанията, мислейки че Яман е там. Секретарката ѝ казва, че чичото на Юсуф все още не е дошъл. Сехер решава да изчака Яман в кабинета му.

Икбал заявява на Яман, че се срамува от действията на сестра си. Той не обелва и дума, вторачил погледа си в една точка.

С цялата си наглост Икбал пита Яман дали Зухал е наредила детективът да бъде убит. Недим отговаря, че нямат доказателства за това, тъй като мъжът си е отишъл, без да разкрие нищо на Яман. Икбал си отдъхва.

Яман нарежда на Икбал и Недим да го оставят сам. Той вади папката и отново гледа снимката на Сехер.

Сехер се обръща за помощ към Фърат, смятайки, че Яман ще използва фалшифицираните паспорти, за да ѝ отнеме Юсуф.

Полицаят обаче уверява Сехер, че Яман в никакъв случай няма да ѝ навреди. Докато Сехер и Фърат разговарят, Яман звъни на младежа и му благодари за помощта.

Яман взима жилетката на Сехер в ръцете си, прегръща я, усещайки аромата ѝ, и започва да се обвинява, че е обвинил лелята на Юсуф несправедливо.

Яман недоумява как е могъл да се хване на интригата на Зухал. Той осъзнава, че Сехер винаги е била честна в отношенията си с него във всякакъв смисъл.

Афектиран, Яман чупи стъклена чаша в дланта си и от ръката му потича кръв.

Междувременно, Сехер се прибира в имението, а Яман я посреща на входа. Сехер забелязва превързаната ръка на Яман.

Яман няма смелост да каже каквото и да е на Сехер и се оттегля безмълвен в градината, където започва да стреля с лък.

Икбал се насочва към полицейското управление, където Зухал е арестувана. Зухал започва да обвинява сестра си и дори се опитва да я нападне.

Икбал обяснява на Зухал, че е била принудена да постъпи по този начин, за да не се дискредитира пред Яман.

Икбал обещава на Зухал, че ще направи всичко възможно, за да я измъкне от тук, като посочва, че полицията няма никакви доказателства срещу нея за убийството на детектива.

Султан отправя молба към Али да се задоми преди тя да си е отишла от този свят. Възрастната жена се наема да намери подходяща съпруга за внука си.

Султан се досеща, че Кираз би била перфектна за съпруга на Али…

Яман е категоричен пред Дженгер, че Сехер в никакъв случай не трябва да научава истината. Какво цели?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.