Тв новини

Наследство – Епизод 134 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 134 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 4 октомври 2023 по NOVA

Кираз е шокирана, когато Мелиса ѝ признава, че Али е влюбен в нея. Какво ще направи Кираз?

Това, което майка Надира каза за нея и Яман, разтърси Сехер. Но това, което наистина тревожи Сехер, е въпросът – дали Яман е чул тази реч. Докато Сехер постоянно се притеснява от близостта си с Яман, Икбал се заема с изпълнението на плана си. Яман, разбира се, е чул разговора им, но няма намерение да си признае за това.

Сехер е трогната, когато Яман цитира книгата, която му даде да прочете.

Икбал е направила донос срещу Сехер в социалната службата и чакат служителите да хванат Сехер в имението с Юсуф, където му е забранено да идва.

Кираз е шокирана, когато Мелиса ѝ споделя, че Али е влюбен в нея. Сега Кираз не знае как да се държи с комисаря и много се надява Мелиса да е разбрала погрешно нещата. Кираз се опитва по всякакъв начин да избягва Али.

Сутринта Сехер слиза, за да направи закуска на Юсуф и се сблъсква с Яман, който я пита, дали иска да му каже нещо, защото е видял, че тя гледа към неговата стая. Сехер се оправдава, че неволно е погледнала… Яман иска да я попита нещо, а Сехер го пита с какво е свързан въпросът му. Яман отвръща, че с г-жа Надире. Смутена и притеснена Сехер го пита, какво иска да знае…

-Какво мислиш… – Яман прави пауза, която на Сехер се струва цяла вечност. -Ако я поканим на вечеря, дали ще дойде?

-Може, разбира се!

В този момент се появява Юсуф и спасява леля си от въпросите на чичо си…, но за кратко, защото Яман слиза, за да изпие кафето си в кухнята, където Юсуф и Сехер закусват. Сехер е смутена от присъствието на Яман и не знае къде да погледне, дори обърква и дава на Юсуф чашата с кафето си, вместо неговата чаша с мляко.

Яман се интересува, дали Сехер се е чула с майка си Надире. Сехер му отговаря, че сутринта е говорила с нея и му благодари, че снощи шофьорът му я е закарал. Яман казва, че мама Надире е много мъдра жена и Сехер трябва да слуша нейните съвети.

Сехер предполагайки, че Яман може да е чул разговора им с мама Надире не знае какво да направи и каква работа да си намери, но да излезе от кухнята. Тя казва, че ще отиде подреди стаята на Юсуф, докато той закусва, но Неслихан, която влиза в същия момент в кухнята казва, че вече е оправила стаята. Сехер притеснена се връща на стола си и не знае къде да погледне. Яман я наблюдава и се усмихва…

В същото време разбираме, че Икбал и Зухал са направили донос срещу Сехер в социалната службата и чакат служителите да хванат Сехер в имението с Юсуф, където му е забранено да идва. Икбал казва на сестра си, че трябва да са много внимателни, за да не може Юсуф и Сехер да напуснат имението преди да дойдат от службата. Зухал има предчувствие, че няма да се случат нещата, така както ги планират.

Действието се връща в кухнята, където Юсуф рецитира стихче на чичо си, което леля му го е научила.

-Леля ти и мен научи на красиви думи – казва Яман като поглежда към Сехер. Юсуф моли чичо си да му ги каже. Яман поглеждайки Сехер започва да цитира книгата, която Сехер му даде да прочете.

-Когато си променяме местата, ние все повече си приличаме и тогава се случва това, което никога не сме си и представяли, че може да се случи. Ние сме две половинки, които се опитват да станат едно цяло! Но дали любовта означава да бъдем две половинки от едно цяло?

Юсуф казва на чичо си, че много не го е разбрал, но дали прилича на принца и принцесата от приказките.

Камерата ни показва Зухал, която ги подслушва и наблюдава скрита зад вратата.

Яман поглежда отново Сехер и казва на Юсуф, че леля му ще му го обясни по-добре и пита Сехер, дали е така. Сехер смутена мълчи и предлага на Юсуф да се качат в стаята му…

Бясна Зухал се качва в стаята на Сехер, но Икбал я спира навреме, за да не извърши някаква глупост, като я моли да се успокои и да владее нервите и емоциите си, ако иска да се отърват от Сехер завинаги.

Сехер си играе с Юсуф в стаята му. Хлапето пита леля си, защо фамилията ѝ не е Каръмлъ като тя живее с тях в именито. Сехер му обяснява, че тя носи фамилията на баща си. Дженгер влиза при тях и пита Сехер, дали има малко време. Сехер отговаря, че да и пита какво трябва да направи, а Дженгер ѝ съобщава, че г-н Яман я чака в кабинета си. Сехер иска да каже, че е заета, но се сеща, че преди това отговори, че не е.

Сехер отива при Яман, а Яман ѝ признава, че е чул и разбра някой неща и трябва да ги обсъдят.

Сехер притеснена пита, какво е чул и за какво говори… Яман виждайки колко е притеснена Сехер отклонява разговора в друга посока. Яман пояснява, че иска да поговорят не само за това, което е чул, но и за това, което е прочел в интерент, че Юсуф е вече голям и трябва да го запишат на училище и пита Сехер какво мисли по-въпроса.

„Слава Богу, а аз си мислех, че за друго ще ме пита!“ – мисли си Сехер и отговаря на Яман, че Юсуф е все още малък и тази година е още рано. Яман казва, че тогава ще го запишат догодина, но трябва да му изберат добро училище и взема таблета си, за да покаже на Сехер, на кои училища се е спрял и чуе нейното мнение.

Притеснена от близостта на Яман и искрите, които хвърчат около тях. Сехер бързо грабва таблета от ръцете на Яман и му казва, че тя ще ги разгледа и бързо, бързо напуска стаята.

„Хайде, бягай! Да видим колко дълго ще може да бягаш от мен!“ – мисли си Яман.

Сехер едва си поема въздух, влизайки в стаята на Юсуф. Юсуф пита леля си, дали е добре. Сехер му отговаря, че да и му предлага да излязат и разходят в парка.

Двамата тръгват да излизат, но са спрени от Икбал, която казва на Сехер, че времето е лошо за разходка, защото Юсуф може да се разболее. Сехер слуша съвета на Икбал и казва на племенника си, че ще излязат друг път.

Действието прескача. Юсуф рисува в стаята си, а Сехер си спомня цитата от книгата, която Яман казва сутринта. Сехер е трогната, че Яман го е запомнил. Юсуф казва на леля си, че е нарисувал рисунката за чичо му и я моли да отидат, за да му я покажат.

Сехер казва, че чичо му сигурно сега има работа, да отидат по-късно. Юсуф тъжно добавя, че много иска да му я покаже. Сехер няма как да му откаже и отиват в кабинета на Яман, но той не е там. Сехер предлага да се върнат по-късно. Юсуф иска да направи изненада на чичо си и оставя рисунката на бюрото му, но след това решава да остави в чекмеджето в бюрото му.

-Не може да отваряш чекмеджетата без разрешение! – опитва се да го спре Сехер, но Юсуф вече е отворил едно от шкафчетата, където Сехер вижда бележката, която тя написа на Яман, докато беше в болницата. Тя я взема и е щастлива и трогната, че Яман е запазил бележката ѝ.

В този момент Яман влиза в стаята, Сехер се опитва незабелязано да върне бележката.

Юсуф пита чичо си, дали му харесва рисунката, като добавя, че е искал да я остави в шкафчето, но леля му е казала, че безразрешение не трябва да го отваря.

Дженгер носи кафето на Яман, а Яман го моли да донесе още едно, като Яман подава чашката кафе на Сехер. Сехер взема чашката кафе от ръката на Яман и сяда на дивана до Юсуф, за да го изпие.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.