Тв новини

Наследство – Епизод 116 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 116 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 7 септември 2023 по NOVA

Сехер се изправя срещу Яман и му заявява, че няма да му позволи да потъне в тъмния свят, в който се намира и ще го измъкне от там с помощта на любовта.

Кираз отново се забърква в неприятности. Какво ще направи този път?

Яман отива при Ариф, който му сервира два чая. Яман изненадана го пита, за кой е втория, а той му отговаря, че за неговата самота. Яман поглежда към втората чашка чай и си спомня Сехер, която стои срещу него и пие чай. Ядосан Яман взема и двете чаши чай и ги изсипва на земята.

„Ти може да говориш каквото си искаш, че отново ще минеш на тъмната страна, но земята се върти и те води към светлата страна, сине.“ – Яман си спомня думите на Ариф.

Яман става и без да каже нищо на Ариф си тръгва.

Сехер замислена седи на фонтана пред къщата, когато идва Селим. Той се приближава към нея и я пита, какво става, защо е плакала, дали онзи мафиот не ѝ е причинил нещо.

-Той нищо не ми е направил, напротив аз му причиних нещо за първи път!

-Сехер, какво можеш ти да направиш на Яман Къръмлъ?

-Не е важно, Селим, всичко е наред! Ти защо си тук?

-Аз се притеснявах за теб и исках да разбера как си, а и си помислих, че ти, аз и Юсуф да направим нещо заедно. Да отидем да разгледаме новия аквариум, мисля, че на Юсуф много ще му хареса! Какво ще кажеш, да отидем, да го разгледаме?

-Може, разбира се! Но, първо ще попитам Юсуф и ще ти обадя! Юсуф е вътре, ако искаш може да ти предложа кафе, а след това да си тръгнеш?

-Не, благодаря, а ти се пази! Ще се чуем!

-Да! Довиждане!

Кираз, която следи Хасан, го вижда как едно момиче му подава пакет в парка. Когато момичето си тръгва, Кираз разпитва младежа, защото си мисли, че той изневерява на приятелката ѝ Айше.

Кираз дърпа плика от ръцете на Хасан, той се къса и от него изпадат пакетчета наркотик.. Така Кираз се досеща, че Хасан търгува с наркотици.

Яман се връща в стаята си и вижда детската количката, която Сехер му остави на бюрото. Той си спомня думите на Сехер, че колкото и да отрича в него все още живее онова момче, което е направило тази количка и иска да сбъдне мечти си.

След малко на вратата се чука и влиза Сехер.

-Какво искаш сега? – пита Яман.

Сехер влиза в стаята и се навежда и започва да събира куршумите, които преди това Яман разпиля из стаята.

Яман ядосан става от стола и нарежда на Сехер веднага да ги остави и да излезе от стаята.

Сехер се изправя и оставя куршумите на бюрото му.

-Повече не ми казвай, че не те познавам, защото аз те видях и разбрах кой си ти!

-Какво искаш?

Сехер взема един от куршумите и казва на Яман в очите:

-Не искам един ден такъв куршум да попадне в Юсуф!

-Това няма да се случи!

Сехер взема още един от куршумите:

-Аз не искам подобен куршум да попада в някой от семейството ти!

-Докато съм жив това не може да се случи!

Сехер взема още един от куршумите:

-Как може да си уверен, че този куршум няма да попадне в сърцето ти?! Но, аз няма да го допусна, няма да ти позволя да потънеш в тъмния си свят и да останеш там завинаги, няма да ти позволя! Нито батко Зия, нито Юсуф, нито.. (Сехер иска да каже нито аз)…. Никой няма да те загуби!

Сехер оставя куршума на бюро и казва: – Заради това аз ще направя всичко, което ми е по-силите!

Яман отвръща на Сехер, че тя нищо не може да направи.

-Ще го направя! – казва уверено Сехер.

-Ти, какво, искаш да ме предизвикаш ли?

-Да, предизвиквам те! Ти казваш, че няма да се получи, но аз съм уверена, че ще се получи! Опитвам се да ти обясня, че по-друг начин не може и да бъде!

Яман отвръща, че колкото и да се старае, тя никога не може да промени това. Само че за Сехер думите на Яман нямат никакво значение. Тя му казва, че вижда в очите му един съвсем различен човек, който Яман така старателно крие и тя ще направи всичко възможно, за да освободи този друг Яман.

Няма да успееш, защото силите ти няма да стигнат! Там, където съм аз, винаги има гняв, болка, жестокост и дори смърт! Ти не можеш да промениш това! А сега си върви! – отвръща Яман и обръща гръб на Сехер.

Сехер застава зад него и му казва:

– Моето предизвикателство към теб, не прилича на това с което ти си свикнал – изстрели, насилие и гняв! Напротив аз те предизвиквам с помощта на любовта! Ти… вие с Юсуф сте частичката, която е оставена от сестра ми и аз с помощта на любовта ще постъпя по-друг начин! Аз не съм като теб, а ще се боря с всичко, което имам, ще обичам… ще бъда мила… А ти ще бъдеш щастлив само тогава, когато се откажеш от ударите с юмруци, изстрелите, а докато това не стане, аз никога няма да се откажа от битката с теб, Яман Къръмлъ! Защото когато ти станеш щастлив, Юсуф и батко Зия… и аз, всички ще бъдем щастливи! – заявява уверено Сехер.

-Излез от тук! – казва Яман все така обърнат с гръб към Сехер.

-Ти, прекрасно знаеш, че не можеш да ме изплашиш, за да избягам от тук!

Яман се обръща и казва гневен в лицето на Сехер, че ѝ е казал да излезе от тук!

Сехер излиза, а пред вратата тя е изненадана да види Юсуф.

-Юсуф, ти кога дойде тук?

-Току-що! Чичо е отново ядосан, нали?

-Ти, не се притеснявай, миличък, всичко ще се оправи! Аз и по-рано ти казах, че сега той е такъв, но всичко ще се промени!

Яман е на терасата, той гледа куршумите в ръката си, а след това силно ги стиска в юмрук и си спомня разговора му с Ариф:

„-Не става! Няма да се получи! Връщам се на пътя, по-който вървеше стария Яман! -След като го казваш, пробвай да се върнеш назад?! Но, пътят няма да свърши, когато ти поискаш, синко! Защото вече си тръгнал по този път и дори да спреш, пътят ще те накара да вървиш по-нататък! След като си решил да се върнеш, трябва да знаеш това!“

А след това си спомня думите на Сехер, които му каза преди малко:

„-Моето предизвикателство към теб, не прилича на това с което ти си свикнал – изстрели, насилие и гняв! Напротив аз ще те предизвиквам с помощта на любовта!“ – Ти ще бъдеш щастлив само тогава, когато се откажеш от ударите с юмруци, изстрелите, а докато това не стане, аз никога няма да се откажа от битката с теб, Яман Къръмлъ!“

Ядосан Яман хвърля куршумите на пода!

Кираз не може да вразуми Хасан да остави наркотиците и го ударя с един камък по-главата, а след това връзва и оставя в една изоставена къща.

Сутринта Сехер носи кафе на Яман. Той ядосан ѝ казва, че не я е молил да му носи кафе, защото за това си има специално хора.

Сехер мило го пита, дали не иска нещо друго и добавя, че ще го повика, когато закуската е готова.

Яман ядосан ѝ отговаря, че ще закусва тук, а Сехер все така мило се съгласява с него и му пожелава успешен ден.

Кирпи търси в интернет приятелка за Ибрахим и едно момиче проявява интерес, но Кирпи продължава да пише лъжи за Ибо.

Сехер носи закуската на Яман, а Юсуф я пресреща.

-Лельо, нали каза, че чичо не ми е ядосан повече, може ли аз да му занеса закуската и да закуся с него?

-Разбера се, но подносът е тежък, затова вземи хляб!

Сехер чука на вратата.

-Не ти ли казах, да не ме безпокоиш! – казва Яман, но е изненадан виждайки племенника си.

-Чичо, аз ти нося закуска!

Сехер казва на Яман, че Юсуф иска да закуси заедно с него. Яман става взема подноса с хляб от Юсуф и го хваща за ръка и води до масата в стаята.

-Юсуф, ти си член на семейство Къръмлъ и много добре ме чуй, никой член от семейство Къръмлъ не е прислужник, затова следващият път кажи на някой да го донесе!

-Но, леля е приготвила закуска, не може ли всички заедно да закусим?

-Да, юначе, може да закусим!

След закуска Юсуф започва да моли чичо си да отидат всички заедно и да се поразходят. Яман иска да откаже, но Сехер го прекъсва и каза, че знае много добро място, което Юсуф определено ще хареса.

-Чичо, не може ли за малко да отложиш работата си? – пита Юсуф, а Яман не казва нищо и излиза от стаята.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.