Тв новини

Наследство – Епизод 106 (Ето какво ще видим)


Селим открива Сехер, на не успява да я спаси. Пристига Яман, който въпреки болезнената си огнестрелна рана, на ръба на силите си, успява да спаси момичето. Вижте какво ще се случи в епизод 106 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 23 август 2023 по NOVA.

В епизод 105 на турския сериал „Наследство“ Яман и Сехер успяват да се освободят, но когато излизат от сградата, бягството им е предотвратено от Озан. Мъжът застрелва Яман и отвежда Сехер обратно в изоставената къща.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 106 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 23 август 2023 по NOVA

Хората на Яман търсят къщата на Озан, където психопатът държи Сехер.

Яман, въпреки болезнената си огнестрелна рана, също тръгва да търси.

Селим получава телефонния номер на психиатъра на Озан от съседа на Озан, който му казва къде е изоставената къща на Озан.

Озан отваря газовия клапан, за да умре заедно със Сехер.

Кираз се опитва да заснеме записките на престъпниците, въпреки че Али я е накарал да обещае да не поема излишни рискове.

Селим пристига в къщата на Озан, но не да може да измъкне Сехер, която е прикована към газовата тръба, точно когато пристига Яман, който забравяйки за раната си, с последни сили спасява Сехер.

Фърат се обажда на Селим и му казва, че все още не може да попаднат на следа, която да ги отведе при Сехер. Селим се обвинява, че той е виновен, защото се е доверил на негодника Озан и допуснал такава огромна грешка и ще се опита да я намери.

Фърат го предупреждава да не прави нищо сам, а Селим му казва, че отново ще отиде да поговори със съседа на Озан.

Селим говори с човека, а той му казва, че почти нищо не знае за него, но един лекар е оставил визитката си за Озан, която да му предаде.

Сехер, която си мисли, че Озан е убил Яман си спомня хубавите мигове, които тя и Юсуф са прекарали с него.

Мислите ѝ са прекъснати от Озан, които влиза облечен в официален костюм и казва да го погледне, защото тя му го е избрала за сватбата. Озан, който мисли Сехер за Гюнюл ѝ казва, че днес ще бъде тяхната сватба и той за всичко се е погрижил, дори ще имат сватбена вечеря. Озан отвързва краката на Сехер и отива да донесе вечерята, която сам е приготвил.

Недим моли Яман да се успокои и да обърне внимание на раната си.

-Намерете веднага къщата! А, мен не ме мислете! Аз сам на крака, дишам, а тя е при онзи психопат, може всеки момент да умре!

Всички в стаята мълчат, затова Яман повдигайки тон ги пита, дали са го чули, защото сега това е единственото задължение, което имат, да открият къщата на онзи психопат.

Яман си говори сам, че трябва да се държи, заради Сехер. В този момент на Недим му се обаждат и му съобщават, че са открили къща, която прилича на онази от снимката. Яман взема адреса от Недим, но той му казва, че в това състояние не може да отиде там. Гневен и бесен Яман блъска Недим и излиза от офиса.

Озан подрежда масата за вечерята и пита Сехер, дали ѝ харесва. Тя си мълчи. Озан отвързва ръцете на Сехер, за да може да облече сватбената рокля, която заедно са купили.

Сехер бясна се нахвърля върху него и къса сватбената рокля. Озан отново я връзва.

Зия вижда, Адалет да излиза от стаята на Юсуф, а храната на подноса не е докосната. Адалет му казва, че Юсуф нищо не хапнал, но ще ходи да изпържи любимите му пържени картофи и се надява да го накара да хапне. Зия влиза при Юсуф.

-Как си Юсуф?

-Много ме е страх! Същото беше, когато мама почина, никой нищо не казваше! Всички мълчат!

-Юсуф, нима не знаеш, че леля ти и чичо ти са най-смели хора, които познавам!

-Чичо Яман, дали ще намери леля?

-Разбира се, че ще я открие! При това като супер герой от приказките!

-Знаеш ли, чичо, чичо Яман е като великан!

-Той наистина е великан, затова не се страхувай! Този великан ще върне леля ти!

Селим взима визитката от съседа на Озан и се обажда на психиатъра на Озан. Лекарят дава адресът на къщата, където често ходи Озан.

Селим тръгва към къщата на Озан и изпраща адреса на Фърат.

Междувременно Озан организира прощална вечеря за себе си и Сехер и обявява съвместната им смърт. Сехер е ужасена, но повече за собствения си живот се страхува за бъдещето на Юсуф.

В същото време Недим се обажда на Яман и му казва, че се открили къщата, която преди 5 години Озан е купил и му изпраща адреса.

Кираз, който помага на полицията, получава задачата да заснеме тетрадката на престъпниците. Всичко върви по план, но точно когато момичето се кани да напусне офиса, е заловено на местопрестъплението. Докато престъпниците бързат да изнесат стоката, главатарят на бандата остава насаме с Кираз и я заплашва със смърт. Когато Али се кани да влезе в офиса, Кираз удря гангстера с тежък предмет и го зашеметява.

Озан отваря газовия клапан, за да умре заедно със Сехер. Озан се свлича на земята, а Сехер се опитва с един от столовете, до който достига да разбие дъските на прозореца, но вдишва газ и пада в безсъзнание на пода.

Селим пристига в къщата, но не може да измъкне Сехер, която е прикована към газовата тръба, защото се задушава от газта и излиза от къщата. Точно тогава пристига Яман, който почти е останал без сили, а и цялата лява страна е подгизнала в кръв.

Той вижда Селим на входа, но нищо не казва, а влиза направо в къщата. Яман ядосан и гневен се опитва да издърпа веригата, с която е вързана Сехер от газовата тръба, но не успява. Яман се надвесва над Сехер и почти ѝ заповядва, да не се предава!

Камерата ни показва Селим, който се превива пред входа. Той прави опит да влезе отново, но дори не прекрачва прага и веднага се отказва.

В същото време Яман с последните си сили разбива веригата на крака на Сехер. Вземайки я на ръце я изнася от къщата. Той я оставя на земята пред къщата, като я моли отново да не се предава и добавя: -Ти, не можеш да ме оставиш!

Силите на Яман го напускат и той ляга до нея.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.