Тв новини

Наследство – Епизод 102 (Ето какво ще видите)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 102 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 17 август 2023 по NOVA

Сехер благодари на Дженгер, че е поправил колието, но той казва, че не го е направил той. Сехер е сигурна, че това е бил Яман, и му е много благодарна.

Кираз получава първата партида бонбони и материалите за опаковане. С радост ги отнася вкъщи, щастлив, че отново е намерила работа. Това, което не знае, е, че шефовете ѝ разпространяват наркотици, а бонбоните съдържат наркотици.

Леля Султан взема няколко бонбона и скоро започва да се държи странно.

Озан удря главата си в стената, а след това с чук и изпраща на Сехер снимка с окървавено лице, като лъже, че това е направил Яман. Сехер веднага отива да се погрижи за раните му.

Сехер слага на Юсуф да закуси, когато влиза Дженгер и му благодари, че е оправил колието ѝ. Дженгер отговаря, че нищо не знае за колието ѝ и я пита, дали не е станала някаква грешка. Сехер му отговаря, че е разбрала какво е станало.

-Лельо, кой е поправил колието ти?

-Май се досещам, миличък!

Сехер поднася на Яман кафе и му благодари за колието. Зухал е много разстроена, че Яман не иска да ѝ обърне внимание, дори не се е докоснал до кафето, което тя по-рано му донесе.

Неочаквано Сехер получава обаждане от Озан, който я предупреждава да стои по-далече от онзи човек, и я предупреждава, че Яман не бива да чува разговора им, като го нарича чудовище. Озан казва, че изпитва много дълбоки чувства към нея и не иска тя да бъде наранена. Сехер не разбира за какво говори Озан и кой според него може да я нарани? Озан ѝ съобщава, че е опасно за нея да бъде около Яман, защото може да я нарани, както се е нахвърлил на него. Сехер му казва, че Яман не може да направи такова нещо, а Озан ѝ изпраща снимка, за да я убеди, че снощи Яман е дошъл при него и го е нападнал.

Сехер му казва да отиде веднага в болница, а Озан ѝ отговаря, че не може, защото тогава ще се намеси полицията и ще го разпитва, кой му е причинил това. Озан моли Сехер за помощ. Сехер му казва, че веднага ще дойде, а Озан я предупреждава да не казва нищо на Яман.

Сехер тръгва, а в салона вижда Яман и го обижда, че е такова животно, че не знае тя как му е повярвала, че се е променил. Яман не разбира за какво Сехер е така ядосана и защо го обижда.

Кираз получава първата партида бонбони и материалите за опаковане. С радост ги отнася вкъщи, щастлив, че отново е намерила работа. Това, което не знае, е, че шефовете ѝ разпространяват наркотици, а бонбоните съдържат наркотици.

Леля Султан взема няколко бонбона и скоро започва да се държи странно.

Икбал отива при Зухал в стаята ѝ и я пита, защо е тук, а не при Яман. Зухал ядосана ѝ отговаря, че Яман не иска да разговоря с нея и не откъсва очи от Сехер.

-Ех, како, защо не стане чудо и ние да се избавим от Сехер!

В същото време психопатът Озан вдишва газта от газовия котлон и си говори сам: -Аз, те чакам, любима! Това е мирисът на нашата любов, на нашата среща!
Сехер е пред къщата на Озан, когато ѝ се обажда Селим и я моли ако може да дойде да му помогне, защото отново има голяма поръчка. Сехер му казва, че първо ще помогне на Озан, а след това ще дойде при него.

Сехер пристига при Озан. Виждайки го тя му казва, че изглежда по-зле отколкото на снимката и му казва, че веднага трябва да отидат в болница. Озан я моли да не настоява, защото не иска да вижда онзи човек, но се притеснява онова животно да не направи нещо на нея. Сехер му казва, че Яман нищо няма да ѝ причини, но тя не може да го остави с тази дълбока рана на главата и отново го моли да отидат в болницата и след като Озан е отказва, Сехер е принудена да влезе в къщата от която я побиват тръпки.

Сехер влиза вътре, а Озан казва, че сега нищо няма значение за него. Това, което има значение за него в момента, е, че те са заедно в тази къща. Сехер е много уплашена и не разбира какво е замислил Озан.

Действието се пренася в имението. Зия и Юсуф пускат корабчето във Фонтана, а Яман стои отстрани замислен. Зия се доближава до брат си и му казва, че Озан е лош човек и лъже Сехер.

Яман пита Юсуф, кой му е купил корабчето, а той му отговаря, че учителят по музика. Яман отново си спомня случката със скъсания кабел на фонтана и решава да погледне видеозаписите от камерите.

Яман гледа видеозаписа и вижда, че именно Озан е повредил кабела в басейна, и започва да осъзнава колко опасен е той. Само че Сехер не е вкъщи, а тя е близо до Озан. Яман започва много да се притеснява за Сехер, тъй като от този човек може да се очаква всичко, а той наистина има сериозни психологически проблеми…

Яман се опитва да се свърже със Сехер. Сехер изважда телефона от чантата си, но идва Озан и я пита, кой ѝ се обажда. Тя му отговаря, че чичото на Юсуф.

-Не трябва да му отговаряш!

-Не знам, може би трябва да поговоря с него!

Озан ѝ взема телефона. Сехер казва на Озан, че трябва да ѝ върне телефона, за да каже на Яман, че е допуснал грешка!

В този момент Сехер получава съобщение от Яман, с което той я предупреждава, че ако е с психопатът Озан веднага да се отдалечи от него, защото той се е опитал да убие Юсуф.

Озан вижда съобщението и казва на Сехер, че телефонът ѝ вече не ѝ трябва, защото тя повече няма да се върне в имението и види с Яман, а ще остане в техния дом.

-Не разбирам! – казва уплашена Сехер.

Озан хваща Сехер за ръцете, като я нарича с името на починалата си жена.

-Гюнюл, скъпа, ние отново сме заедно и няма да те оставя!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.