Тв новини

„Наследство“: Дуото злобарки ще загуби ли?

В сериала „Наследство“, когато колата удря Сехер, Яман остана в голяма дилема. Винаги побеждаван от гнева си, този път Яман последва сърцето си и успя да откара любимата жена в болницата. Но за Яман несигурността все още продължава. Коя е Сехер? Ангел или дявол, отрова или лек? Докато умът на Яман е пълен с тези неясноти, адвокат Недим анализира видео и аудиозаписите, стремейки се да разкрие истинската страна на събитията. Но ако си спомним за миналото на Недим, той е защитавал Икбал и Зухал при въпроса с попечителството на Юсуф. Действително и този път Недим може да каже, че всички доказателства са фалшифицирани, но не трябва да пренебрегва фактора Икбал и Зухал. Накратко, има шанс двете вещици да излязат чисти и от това събитие.

Но и Икбал, и Зухал започнаха да изпитват много страховити моменти. Докато дуото си мислеше, че Яман ще види истините и ще изгони веднага Сехер, Яман ги изненада като остана спокоен. Сега обаче анализът на доказателствата представлява голям риск за двете вещици.

И към края на деня не бихме сгрешили, ако кажем, че дуото ще загуби. В крайна сметка, ако този план на Икбал и Зухал също се провали, Яман ще види колко погрешно е мислил. Яман може да се извини за тази несправедливост, извършена спрямо Сехер, само като обяви любовта си към нея. За да обобщим, не се учудвайте, ако с този план двете вещици накрая накарат Яман, който така и не е могъл да обяви любовта си, да го направи.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.