Тв новини

На финала на 2-ия сезон на „Златно момче“: Шехмус нарежда на Кязъм да се ожени за бременната Зерин?

Във финалните епизоди на 2-ри сезон Есме разбира, че Кязъм сериозно е хлътнал по Зерин. Есме ще се сблъска с любовницата на Казъм. Майката на Сейран и Суна крещи на любовницата на Казъм и я души, блъска я силно в изблик на гняв. Зерин се удря в твърда част на леглото, което може да доведе до смърт. Ще се окаже ли, че Зерин е бременна от Казъм?

Снимките на Афра Сарачоглу в психиатрична клиника във финалните епизоди на „Златно момче“ ще разтърсят зрителите

Все още не е ясно дали Есме наистина се е справила със Зерин, но емоциите ѝ показват, че се е случило нещо ужасно. Вероятно майката на Пелин ще се възстанови, но ще трябва да прекара известно време под лекарско наблюдение.

Нейният брат Шехмуз няма да подава оплаквания срещу нападателката, а вместо това ще поиска от Казъм да напусне съпругата си и да се ожени за майката на бъдещото му дете. Всичко това ще се случи в болницата и, изглежда, страните няма да се разберат – ще последва бой.

Перипетиите на скандалните роднини ще се отразят на главните герои. Сейран и Ферит отново ще започнат да се конфронтират. Богатият наследник отново ще охладнее към любимата си или ще бъде разсеян от неочакваната бременност на Пелин и ще изпусне момента, когато съпругата му и нейната сестра ще бъдат отвлечени от Тарък (в първия сезон той почти не уби Ферит) и неговия брат Сафет. Феновете обсъждат, че точно така ще завърши вторият сезон на „Златно момче“.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“  – ТУК  там ще намерите епизоди, снимки и информация за любимият си сериал.