Актьори

Мустафа Мерт Коч за близкото си приятелство с Чаатай Улусой и има ли жена до себе си

Мустафа Мерт Коч е на екран с образа на Йомер в телевизионния сериал „Моето име е Мелек“ и привлича вниманието с представянето и красотата си в проекта, продължил 2 сезона.

Роден през 1994 г. в Анкара, актьорът е на снимачната площадка от 2015 г. Младият актьор завършва висшето си образование във факултет по политология.

Заминава за Лос Анджелис, където изучава актьорско майсторство. Неговият пробив идва именно с ролята на Йомер в „Моето име е Мелек“. След това се снима в продукции като Bir Peri Masalı и Yaz Şarkısı.

Чаровникът се интересува не само от актьорството, но и от музиката. Той дори посвети песен на Мелиса Аслъ Памук, с която имаше връзка. Към днешна дата няма жена до себе си.

– За близкото си приятелство с Чаатай Улусой 

Актьорът сподели, че с Чаатай са много близки и винаги обичат да прекарват времето си заедно. Коч отбеляза, че Улусой му предлага много красиви мелодии, което прави приятелството им още по-искрено. Мустафа Мерт също така каза, че той и Чаатай са на една и съща възраст и се познават, откакто той се премести в Истанбул. Той вярва, че това е било в основата на тяхното силно приятелство.

– За песента си Sessizim

Мустафа сподели подробности за сътрудничеството си с Чаатай Улусой по създаването на песента „Аз мълча“. Той каза, че заедно са написали песента и по време на създаването е споделял чувствата и емоциите си само с близкия си приятел, който му е помогнал много. Мустафа похвали музикалните способности на Чаатай, като подчерта, че той свири много добре на китара и му оказа значителна помощ. Според него успехът на тази песен до голяма степен се дължи на участието на Чаатай.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.