Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Волкан готви брутално отмъщение на Асия

Волкан и Дерин се  връщат в Турция след двугодишен престои в САЩ, заедно с дъщеричката си Зейнеп. Волкан е богат и самонадеян, готов да отмъщава.

Демир е брат на Дерин. Той е съученик на Али. Често пред съучениците си разказва колко е бил щастлив при посещението си в Съединените щати при своята сестра и Волкан. Подиграва се на Алие, че той е избрал майка си да живее в Турция. Когато Дерин и Волкан са на посещение в дома на Халюк и Гюньол, Халюк се наслаждава на любовта на внучката си Зейнеп. Той дава информация на Волкан, че е готов да работят по общ проект.

Асия коментира пред Деря, че ще отиде на празненството в дома на Волкан. Дерия казва, че вече не са добри приятели с Волкан, но Мерт е категоричен пред Бахар, че ще се вижда с Волкан, защото той е техен близък приятел от детските годиниАсия пристига на тържеството и Волкан демонстративно целува Дерин. Не пропуска възможността да каже на Асия, че ще я компрометира, че ще ѝ отнеме работата. Асия е притеснена от факта, че на тържеството са всички нейни приятели. Асия иска да отведе Али от тържеството. Дерин се опитва да я изгони но Асия й казва, че има покана. Волкан, обаче е категоричен, че тя използва Али като повод за появата си на тържеството.

Халюк дискретно казва на Гьонул да не влиза в пререкания с Асия. Гьонул се опитва да успокои дерин като ѝ казва, че не е очаквала Волкан да изпрати покана за тържеството на бившата си. Дерин е притеснена, че Асия ще прави всичко възможно, за да попречи на щастливата им връзка. Асия търси детето си в целия дом, но там не успява да го намери веднага и попада на нещо интересно: Волкан е правил подаръци, подобни на нейните в миналото. Волкан се приближава до нея и ѝ казва, че е щастлив с Дерин. Дерин е притеснена, когато вижда, че Асия и Волкан разговарят и иска обяснение от Волкан, защо той е поканил Асия на тържеството си. Волкан казва, че това е направено с цел да спечели сина си. Но се случва нещо неприятно: Демир се опитва да провокира Али, той го удря, но Асия оправя положението като изважда сина си навън.

Али я упреква, че го е изложила като е дошла на празненството.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.