Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Странен непознат, за когото нищо не се знае, ще притесни Волкан

Асия завежда Арас до мястото, където претърпя инцидента. Започна да си спомня как Асия го измъкна от колата и беше много ядосан за нещо. Арас си припомни още, че преди инцидента е псувал някого по телефона и след това го е изхвърлил от прозореца на колата. Но той не можа да бъде намерен, тъй като Арас не можеше да си спомни точното място. Поради това той е още по-нервен, тъй като е уморен от пропуските в паметта си. Acия покани Арас в дома си, където Нил вече беше приготвила вечеря.

Волкан също идва при Асия и вижда мъж в къщата, който беше спасен от Асия. Той смята, че тя не трябва да се доближава твърде много до него, тъй като около него има много неизвестни и тайни. Волкан е много притеснен за Асия заради мистериозния мъж. Не му харесва, че този човек е постоянно до Асия. Разхождат се заедно и никой не знае кой всъщност може да е той. Може би е някакъв престъпник, убиец или по-лошо – маниак. Но Асия моли Волкан да не се притеснява и че тя вярва на този мъж. Арас започна да пита Асия защо са се разделили с Волкан? Асия не скрива нищо от новия си познат и казва, че Волкан й е изневерил …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.