Тв новини

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 58 (Какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 58 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 август 2023 по bTV Lady.

Изчезването на Волкан тревожи Дерин, която се обръща към Асия като последна надежда да го открие.

Какво се случва с Волкан?

Дерия моли Асия да спре играта си на отмъщение.

Какво ще поиска Гюнюл от Селчук?

НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 58 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 7 август 2023 по bTV Lady.

Асия и Али се прибират вкъщи, а Али притеснен казва, че телефонът на баща му все още е изключен. Асия го успокоява, че сигурно батерията му е паднала, защото той много пъти му е звънял. Али казва, че ще се обади на кака си Дерин.

-Како Дерин, татко у дома ли е?

-За съжаление не!

-Вие, не си ли тръгнахте заедно от хотела? Не, Али, той тръгна преди мен, но аз не успях да го догоня, защото майка ти направи същото, като всеки друг път.

-Какво, какво?

-Ако искаш попитай майка си, защо тича след баща ти? Добре, баща ти ако се появи, ще ти се обадя!

-Благодаря ти!

-Мамо, какво общо имаш във всичко това, кака Дерин ми намекна?!

Асия уверява сина си, че Дерин отново им е провалила почивката и е продължила да оказва натиск върху Волкан, а той е избухнал.

Селчук и Нил се връщат от медения си месец по-рано, защото тя не се чувства добре. Нил не знае дали ще може да продължи връзката им и да понесе всичко това с бременността на Джерен.

Демир се чувства все по-зле и по-зле в семейството си. Той се изправя срещу майка си и сестра си, като им казва, че те винаги са на нож и се интересуват само за себе си

Демир споделя проблемите си пред Ипек, която му отговаря, че мнозина биха убили, за да са на негово място, защото са богати.

-Какво значение има да си богат- отговаря той.

След това Демир разговаря със Селчук и му разкрива семейното си положение. Селчук го моли да не се притеснява и да разчита на него винаги, когато се чувства изгубен.

-Има проблеми, но семейството е прекрасно нещо – казва му Селчук.

Онур посещава Асия и ѝ казва, че не знае защо прави всичко това, дали да отмъсти на Дерин или бившия си съпруг, но не иска да го въвлича в игрите си.

-Ти, не разбираш, аз ти помагам! – каза Асия.

-Да, аз знам, ти му предупреди, благодаря ти за това! Но, това не оправдава, това което правиш! Защо изпрати човек у дома ми, а след това шантажира с видеото Дерин! Защо?!

-Аз знам, че това е неправилно, но не очаквам да ме разбереш! Но, ще ти кажа, че понякога, за да тръгнеш по-правия път, трябва да направиш нещо неправилно!

-Добре, но ако още един път ме въвлечеш в игрите си, няма да ти го простя! А, сега си затварям очите, единствено от уважение към Арас! Не трябва да надничате в чуждите домове и бракове!

-Аз не влизам в ничий дом и брак, Онур! Те влязоха в живота ми, а аз просто ги поставям на мястото им! Това е всичко!

-Аз казах, каквото имах да казвам! Доскоро!

-Онур, Волкан идва ли при теб?

-Снощи!

Дерин се обажда на Селчук и го пита, дали се е чул с Волкан. Той ѝ казва, че му е звънял, но телефонът му е изключен. Дерин го моли ако се чуят с Волкан да ѝ каже.

Дерин се появява в къщата на Асия и я моли да ѝ каже дали се е чула с Волкан, защото тя е претърсила всички болници, но без успех. Асия се усмихва и я уверява, че мълчанието на Волкан, ще я направи по-отчаяна от истината.

-Ти, нали това искаше?! Волкан да ме остави и вие отново да сте заедно?! Но, много съжалявам Асия, защото това няма да стане! Така или иначе, ти си тази, която ще остане сама – казва ѝ Дерин, на което Асия отговаря: -Аз съм избрала сама тази самота!

Али подслушва част от разговора им и се връща в стаята си, преди майка му да го види. Асия е честна със сина си и му казва, че Дерин е идвала, но си е тръгнала.

Асия разкрива на Волкан, че Дерин го обича безумно, но на нея ѝ се е искало да ѝ изневери с Онур, за да почувства начина, по който тя се е почувствала от предателството му с Дерин, но това не се е случило.
Интуицията на Асия я отвежда при Волкан, който е намерил спасение в дома на майка си.

-Асия! – изненадан е да я види Волкан, когато отваря входната врата.

-Дойдох, за да поговорим!

-Как ме намери?

-Аз от 17 години те познавам… когато бяхме женени, също идваше тук и порасна тук!

-Да, ти ме познаваш от 17 год. затова така лесно си поигра си мен!

-Защо бягаш? Защото в Сапанджа ни хвана жена ти или защото не можеш да забравиш целувката между Онур и Дерин? А, може да бягаш от мен?

-Аз не бягам, аз съм съсипан! Когато си помисля за това, което трябваше да преживея и да видя ми става по-зле! Аз трябваше да разбера… Трябваше! И колкото и да ми се искаше, не трябваше да ти вярвам! Аз си знаех това!

-Отново ли това?

-Да, Асия, отново това! Отново говоря за това! Внезапно ти се промени, прояви към мен интерес, заминахме за Сапанджа…. Всичко беше прекрасно! Но, знаеш ли, твърде хубаво, за да бъде истина и в това е работата!

-Аз ти казах, че никога няма да покажа отново чувствата си!

-Асия, стига, не повдигай отново темата! Нали си отмъсти! Унищожи мечтите ми, сега щастлива ли си?

-Волкан, а ти не можеш ли, да помислиш, че жена ти, която постоянно лъже, може да е свързана с това?!

-Асия, този път вярвам на Дерин!

-Добре! Аз изпратих Пелин, защото за миг си помислих, че Дерин харесва Онур и ти изневерява с него, а тази вероятност, ти да почувстваш всичко онова, което аз почувствах, когато ти ми изневери с Дерин, много ми хареса, затова следях Дерин! Исках доказателство, исках тя да ти изневери! Така щяхме да сме в едно и също положение! Но… по-реакцията ѝ разбра, че Дерин не ти е изневерила с Онур. Дерин те обича и никой друг не ѝ трябва!

-Защо ми казваш това?

-Защото съм честна! Казвам, това което виждам, а какво чувствам го преживява винаги вътре в себе си!

-А, защо шантажираше Дерин?

-Аз играя по тези правила, които са поставили останалите… Аз дойдох тук, само, за да ти кажа, че онази прекрасна вечер не беше лъжа! Но, явно напразно съм дошла!

-Ти дойде напразно!

-Напразно, но дойдох! Притеснявах се за теб, а къде е жена ти?! Защо не може да те намери, нали твърди, че си целият ѝ живот!

Асия си тръгва и се обажда на Али и му казва, че е намерила баща му и той ще му се обади.

Асия се среща с Дерия. Дерия ѝ казва, че снощи Волкан е бил при нея и я е попитал, дали тя знае, че Асия си играе с него. Тя отричала, но не е сигурна, че Волкан и е повярвал.

-Ние се видяхме и поговорихме! Не мисля, че ми повярва! Много е объркан, но след няколко дни ще дойде на себе си!

-Асия, виж, аз не се разстроих, че е разбрал за играта! Аз се разстроих, че той е разбит и унищожен, все едно пред мен стоеше малко момченце с разбито сърце!

-Ти съжаляваш ли го!

Дерия казва, че много съжалява, защото Волкан е най-добрият ѝ приятел и са израснали заедно, но това не е най-важното, а важното, че той все още много силно я обича.

-Колкото по-силна е любовта, която изпитваш, толкова по-силна е болката, която изпитваш! Прости, но не съм сигурна, че Волкан, заслужава това?! казва Дерия.

Асия твърдо и ѝ отговаря, че не бива да съжалява Волкан, че той заслужава това и много повече, и ѝ напомня, че не тя е започнала тази мръсна игра. Асия ѝ напомня, че е искала да напусне Текирдак и да се омъжи за Арас, но те са я спрели, за това и не е честно само тя да страда.

-Преди време се заклех, че няма да съм единствената жертва в тази игра! – казва Асия, която казва за Волкан, че е амбициозен мъж, който не желае да се откаже от богатството на Дерин: -Той смята да се върне при Дерин, а твърди, че ме обича! Ти имаш прекрасен приятел, които въобще не се притеснява, че има отношения с две жени! Той си мисли, че всичко отново ще продължи постарому! Знаеш ли, Волкан не обича нито мен, нито Дерин!

-Асия, извинявай, но човекът, който видях снощи мислеше само за теб, не мисля, че се разстройва, заради Дерин!

-Тогава снощи, защо е отишъл и е нападнал Онур? Да, той не се разстройва за Дерин, но я ревнува като луд!

Асия е уверена, че Волкан ще се върне при Дерин, а Дерия не вярва в това.

-Добре тогава, ела с мен и ще разбереш отишъл ли е твоят приятел при Дерин или не?!

Гюнюл предлага на Селчук да ръководи семейния бизнес, но той не е много въодушевен. Селчук решава да ѝ разкаже за Демир и за това, което чувства момчето, за да може Гюнюл да вземе мерки.

-Виж, Селчук, ти си приятел с Волкан, поговори с него! Вместо да бяга след Асия да се заеме с фирмата! Ако той не се спре, тогава компанията ще я управляваш ти!

-Аз за това не мечтая лельо Гючлю! – казва Селчук и като показва Нил добавя: -Ето я там, моята мечта!

-Понякога краят на историята е предрешен предварително!

-В моята история, липсва вашата фирма! Не искам да сядам в този стол, да не съм луд… да съсипвам живота си и губя приятели!

-Ти сам го каза преди малко, че се притесняваш за Демир, то тогава, трябва да знаеш, че бъдещото на Демир е в ръцете на Волкан!

-Добре, ще поговоря с Волкан, но повече не очаквай от мен!

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.