Тв новини

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 55 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 55 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 август 2023 по bTV Lady.

Асия подготвя следващия капан за Дерин. Какво е намислила този път?

Какво ще се случи между Дерин и Онур?

Какъв ще бъде следващият ход на Гюнюл срещу Асия?

Действието продължава от предния епизод. Асия се среща с Онур в един ресторант, за да го предупреди за Дерин:

-Тук има хора, които се наслаждават на безпорядъка – казва му Асия и обяснява, че Дерин е психически неуравновесена. Тя му разказва, че Дерин се е опитала да съсипе живота ѝ, а веднъж са скочили заедно с колата ѝ от скала, защото Дерин е искала да убие и себе си и нея, заради Волкан.

-Дерин може да изрече хиляди лъжи за минута! – Асия му дава да се разбере, че Дерин си играе с него и че е отменила процедурата по развода с Волкан.

Онур е убеден, че ако Дерин наистина няма намерение да се разведе със съпруга си, то тя повече няма да му се обади. Асия го предупреждава, че Дерин ще му се обади отново, защото много добре я познава и много скоро ще разбере, че тя е права.

Когато Волкан се среща с Дерин, тя го обвинява, че безсрамно я е излъгал и че е купил и подарил колие на Асия. Той я уверява, че не е купувал и давал никакво колие на Асия.

-Омръзна ми постоянно да ме обвиняваш и да ме преследваш като престъпник – казва Волкан и заплашва Дерин да прекрати връзката им, ако тя продължи да се държи по този начин.

На сутринта Волкан се появява в дома на Асия с букет бели рози, за да я поздрави за рождения ѝ ден.

Посрещат го Нил и Али и казват, че Асия сигурно е отишла в болницата.

Действието се пренася в болницата, където Асия разбира, че Гюнюл се е настанила в кабинета ѝ.

-Ще си платите за всяко едно нещо, което правите в момента – предупреждава я Асия.

Гюнюл също предупреждава да внимава какво говори, защото от това може да пострада кариера та ѝ. Дерия пита Гюнюл, дали нейната кариера също ще пострада, тъй като не е одобрила новия ѝ проект. Гюнюл отвръща, че оттук нататък тя ще отговаря за управлението на всички проекти.

Дерин се обажда на Волкан и му предлага да прекарат известно време заедно. Волкан ѝ казва, че ще бъде хубаво ако тя остане малко сама, а и той има купища работа.

Бясна, че Волкан не иска да ѝ отдели време тя се обажда на Онур и му предлага да се видят. Онур ѝ казва, че тъй като не може да се виждат на публични места, защото съпругът ѝ може да я види, предлага да се видят след час в дома му. Дерин се съгласява.

Онур се обажда на Асия и ѝ казва, че е била права, че Дерин ще му се обади и без никакво притеснение продължава да го лъже. Онур благодари на Асия, че я е предупредил за Дерин и същото така ѝ казва, че след час ще се види с нея в дома си.

Асия дава адреса на Онур на Пелин и я моли да направи снимка или видео, как Дерин се среща с Онур.

Джавидан засвидетелства подкрепата си към Асия, а Асия и казва, че много скоро на Гюнюл ще се наложи да съжалява за всичко, което е направила.

Дерин се появява в дома на Онур и му предлага да излязат да хапнат. Онур казва, че я е извикал тук, не просто така, а иска да я попита, защо го е лъгала.

-За какво съм те лъгала?

-За брака си, за който ме уверяваше, че е само на хартия! За това, че живееш със съпруга си, само заради дъщеря си… Прав ли съм?!

Дерин го пита, кой му е казал това. Онур мълчи, а Дерин се досеща, че е Асия и го пита и на него ли, Асия е излъгала. Онур иска да се обади на Волкан, за да изясни нещата, но тя го спира.

-Не искам да продължаваш да ме използваш за твоите малки игрички – казва Онур и я моли да си върви. Дерин го уверява, че е дошла, защото изпитва истински чувства към него. Онур я моли да го докаже. Онур я целува, а Пелин записва всичко. Тя изпраща видеото на Асия, която е изумена от кадрите. Дерин вижда Пелин и ѝ казва, че ще я унищожи, ако каже нещо на Асия.

Асия се обажда на Дерин и щастлива ѝ дава да се разбере, че знае какво се е случило, че всичко ѝ е поставила на сребърен поднос.

Дерия се обажда на Волкан, за да му каже, че Асия е била с Арас в Истанбул. Волкан се вбесява, а Дерия му казва, че ще обядва с Асия в ресторанта на Селчук и го моли да не казва на Асия, че тя му е казала за Арас. Волкан решава да отмени всичките си срещи и да излезе да хапне.

Дерин се опитва да се свърже с Волкан, но той не ѝ вдига. Дерин се обажда на Асия, за да разбере дали тя е казала на Волкан какво се е случило между нея и Онур. В отчаянието си Дерин ѝ крещи, че я мрази, а тя ѝ отговаря, че ще разкаже всичко на Волкан след малко в ресторанта в Селчук.

-Ти няма да посмееш! – казва Дерин, но Асия и е затворила.

Асия показва видеозаписа на Дерия, но ѝ казва, че няма намерение да го показва на Волкан, защото това би било в противоречие с плановете ѝ. Когато Волкан пристига в ресторанта, Дерия се преструва, че започва в болницата я викат за спешно раждане, и си тръгва.

Волкан пита Асия, защо не отговаря на обажданията му. Асия се оправдава, че Гюнюл ѝ е устроила весел ден. Волкан казва, че няма да позволи на Гюнюл да усложни работата ѝ. Волкан разпитва Асия, с кой е била вчера вечерта в Истанбул. Асия му отвръща, че вместо да я пита, къде е била ще бъде добре, ако следи за жена си, която я пресреща зад всеки ъгъл и съсипва живота. Волкан ѝ казва, че много съжалява и я пита, дали не съжалява, че е приела подаръка му.

-Дерин, никога няма да промени отношението ми към теб! – казва Асия и добавя, че се страхува, че Дерин ще направи нещо лудо и ще я нападне.

Дерин се появява в ресторанта. Асия я кани да седне при тях, за да си поговорят. Когато Асия става, за да отиде до тоалетната, Дерин я следва и настоява, че не може да докаже нищо, че тя е изневерила на Волкан с Онур. Асия я шокира, като ѝ показва видеото.

Асия казва, че нищо няма да покаже на Волкан, но иска от Дерин да убеди Гюнюл да се оттегли от поста президент на болницата и да го даде на Волкан, а също така да каже на Волкан да отиде довечера у дома ѝ, защото Али иска да отпразнуват рождения ѝ ден тримата заедно.

  • Какво ще направи Дерин?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.