Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Съпругата на Арас удря Асия по главата, Дерин й отмъщава


Лейла предупреди Дерин, че няма да загуби Арас при никакви обстоятелства. Лейла изнервя Дерин и я заплашва публично. В интернет се разнася новината, че Лейля изневерява на мъжа си с Мехмет, който е негов брат. Лейла не можела да преговаря нормално с Асия, затова я удря.

След това някой удря Лейла по главата и тя губи съзнание. Дерин се опитва да се оправдае пред всички. Тя каза, че не е наранила Лейла и няма причина да го прави. Но Волкан познава Дерин много добре и на какво е способна. Ако има някаква полза, тя може да причини много голяма вреда на хората, които й пречат. Когато Дерин вижда Асия, тя й прави комплимент за добрия й външен вид. Изглежда сякаш е гледана като малко дете.

Асия пристига, за да свидетелства в полза на Дерин. Тя коментира, че не Дерин е ударил Лейла. Но сега Асия смята, че би било по-добре, ако промени показанията си. В крайна сметка най-вероятно Дерин наистина е ударила Лейла. Но Дерин твърди, че  е тръгнала след тях само от любопитство. Тя е била любопитна да разбере за какво ще си говорят, но тогава вижда кръв по един дънер и това много я е изплашило. Само че баща й и майка й по някаква причина не искат да повярват. Ако Дерин не може да докаже невинността на семейството си, тогава как полицията ще повярва на думите й?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.