Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Появява се флашка, която ще разкаже всички тайни на Асия

Бащата на Дерин иска обяснения от дъщеря си за мъжа, с когото с излиза. Тя му обещава да го запознае, но Волкан няма смелост да го направи. Двамата се карат, Асия ги чува и изпада в колебание какво да предприеме за брака си. Близките й й казват да запази брака си, но Волкан все повече и повече започва да се съмнява в това, което тя знае. Селчук следи Нил. Той се съмнява в това, че тя излиза с Волкан. Той се среща с Дерин в апартамента.

Асия излиза на среднощен крос и се среща  с Мерт случайно. Той изразява готовност да ѝ помогне. Селчук взима телефона на Нил и със записите заминава при Асия. Той започва да я изнудва като иска голяма сума, за да ѝ ги предаде. Мерт изпраща романтично послание на Асия, заедно с букет. Тя обаче не харесва това поведение.

При Асия идва пациент който ѝ казва, че има флашка, на която съществува записи, които биха й помогнали. Дерия информира Дерин, че Асия никога няма да изчезне от живота на Волкан. Асия кани на обяд семейството на Дерин, заедно с баща ѝ и майка ѝ. Волкан също присъства.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.