Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Новият приятел на Асия има амнезия и не си спомня, че е женен

Арас си спомня миналото си, съпругата си Лейла, приятелката на Кадир. Арас обвинява Кадир в предателство и настоява приятелят му да мълчи, че е запомнил всичко. Али и Демир отиват вечерта на бар, пият и се сбиват, разтревожвайки родителите си, карайки ги да се тревожат. Лейла, която е дошла в Текирдаг в търсене на съпруга си, се среща с Дерин, за да я разпита за Арас.

Дерин, която всъщност не иска Лейла да намери Арас, обещава да й помогне. Арас казва на Асия, че е помни жената, но не знае какво значи тя за него. Асия приема тежко тази информация и решава, че няма да може да изгради нормална връзка с Арас, докато той не си спомни всичко. Волкан, който е наел къща до тази на Асия, продължава да привлича Али на своя страна и да го настройва срещу Арас. Арас идва при Волкан и го предупреждава да стои далеч от Асия.

Бахар попада в болница със заплаха от спонтанен аборт. Мелих иска прошка от Бахар и те се помиряват. Дерин прави неуспешен опит да помири Джерен със Селчук. Арас разбира, че Асия е напълно объркана и всичко е станало много по-трудно за нея. Струва й се, че в такава ситуация е невъзможно да се намерят решения. Поради тази причина тя се опитва да избяга от него. Арас обещава, че заедно могат да решат всичко. Но Асия се съмнява. Арас моли за разрешение да й помогне да разреши всички житейски проблеми.

Лейля случайно вижда Арас с Асия. Тя веднага се втурва към съпруга си, но е спряна от Кадир. Тя не разбира каква е жената  до Арас? Тя е негова законна съпруга и трябва да е близо до съпруга си. Волкан разбира за това съвсем случайно. Сега има шанс да отстрани Арас от пътя си. Доволният Волкан се приближава до Асия с Арас. Той се обажда на бившата си жена и й казва, че има да й каже нещо много важно…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.