Тв новини

„Мрежа от лъжи“ – какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…


Ще успее ли Асия да намери своето щастие и какво ще бъде бъдещето на Волкан, Дерин и останалите герои? Вижте какво ще се случи на финала на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 август 2023 по bTV Lady.

НА КРАТКО какво ще се случи на ФИНАЛА на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 24 август 2023 по bTV Lady

Волкан се сблъсква с презрението на Дерин.

Асия съобщава на Волкан, че от тяхното общо минало не е останало нищо, защото тя всичко е продала и върнала на Дерин

Дерин е щастлив с Онур и Зейнеп в новия си живот

Асия най-накрая се качва на самолета за Лондон

Тъжният край на Волкан…

Дерин се завръща вкъщи, след като е прекарала известно време в психиатрична клиника, за да се възстанови от натрапчивите си мании, и съобщава на семейството си решение, което оставя всички без думи: тя ще се разведе с Волкан!

Гюнюл, която е шокирана от тази нова Дерин и от голямата крачка, която тя най-накрая е готова да направи, е още по-шокирана да чуе, че дъщеря ѝ е оттеглила жалбата си за излизане на Волкан от затвора, но че иска той да страда, както е страдала тя:

-Искам той да види слънцето, но никога повече да не види светлина!

След като Волкан е освободен от затвора, архитектът отива на дипломирането на Али и Демир, готов да се срещне със семейството си. Когато пристига, той с изненада вижда Асия и Дерин да позират заедно и да се усмихват след сдобряването си. Радостта му обаче е краткотрайна, защото не след дълго вижда Онур с малката Зейнеп на ръце и побеснява.

Дерин се изправя срещу Волкан и му казва, че макар да е излязъл от затвора, не е невинен!

Не само това, младата жена му казва, че именно тя е позволила той да излезе от затвора, защото именно на свобода ще получи най-голямото си унижение. Секунди по-късно тя хвърля бомба: поискала е развод и е много сигурна, че съдията ще бъде на нейна страна и ще запази всичко. Но това не е всичко, тъй като тя признава и че му е изневерила с Онур.

Асия съобщава на Волкан, че от тяхното общо минало не е останало нищо, защото тя всичко е продала и върнала на Дерин

Нещата за Волкан не свършват дотук. За да избегне по-нататъшно унижение, Асия извежда Волкан от тържеството и макар че отначало архитектът да си мисли, че е спечелил обратно бившата си съпруга, лекарката му нанася неочакван удар: къщата, която са имали, е продадена, а освен това тя е върнала всичко на Дерин и от тяхното общо минало не е останало нищо. Асия признава, че вече не го обича и дори е решила да замине със сина си, за да започне нов живот далеч от него.

След това в историята има скок във времето…

Дерин е щастлив с Онур и Зейнеп в новия си живот

Три месеца по-късно Волкан остава сам. Нещата се развиват много добре за Дерин, която живее щастливо с Онур и дъщеря си Зейнеп. Младият мъж, благодарение на търпението и упоритостта си, е извоювал място в живота на Дерин и заедно живеят във връзка без лъжи и ревност. Връзката им върви толкова добре, че младежът казва на Дерин, че иска да ѝ предложи нещо много важно. Дали ще ѝ предложи да се омъжи за него?

Асия най-накрая се качва на самолета за Лондон

Ася е решила да остави миналото си зад гърба си. След като е казала на Волкан цялата истина, лекарката най-сетне се качва на самолета за нов живот в Лондон, където Али учи магистратура. Там живее и Арас, мъжът, за когото искаше да се омъжи и който кой знае, може да ѝ донесе надежда за бъдещето.

„Животът може и да те принуждава да правиш избори, но никога не съм се съмнявала, че сърцето и душата са свързани… Напускането е само действие, но важното е да се отворят нови страници. Понякога го правиш, като се гмуркаш във водата, понякога като прегръщаш любим човек, а понякога като се качваш на самолета, който никога не си мислил, че можеш да вземеш“, размишлява Асия, докато си припомня епизоди от миналото си.

Тъжният край на Волкан и какво се случва с останалите герои

Волкан се скита немил и недраг и часове наред седи пред старата им къща

Паралелно с новия живот на главните герои, Нил и Селчук откриват, че бебето, което очакват, е момиче, Дерия се събира с Кадир, а Гюнюл е възвърнал усмивката си и се наслаждава на живота заедно с неразделния си приятелка Джавидан, плавайки по турските морета.

На финала на историята на „Мрежа от лъжи“ имаме скок във времето, но този път с 20 години.

Разбираме, че Волкан е починал, а Али и Зейнеп посещават гроба на баща му, като се впускат в разговор.

-Успя ли да простиш на баща ни? – пита го Зейнеп.

-Да. Това, което е направил, го е направил само на себе си! – отговаря Али.

От разговора разбираме също, че Дерин и Онур все още са заедно, а Асия все още живее извън страната, очевидно щастливо.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.