Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Инвалид ли е Дерин?


Минават 6 месеца от инцидента. Асия и Али живеят в Истанбул. Нил също се премества в Истанбул. Отиват в Текирдаг за сватбата на Бахар и Мелих. Гьонюл е бясна, когато разбира, че Асия ще присъства на сватбата като свидетел. Тя моли Мелих да се погрижи Дерин да не разбере за това.

На път за сватбата Асия става свидетел на инцидента и спсиява живота на ранения шофьор.

Селчук отворя собствен ресторант. Волкан иска да продаде къщата на Дерин, за да може да замине за Истанбул, когато тя се оправи. Вече си е намерил работа там и мечтае да вземе Зейнеп и да отиде при Асия.

Селчук обаче предупреждава Волкан, че Асия няма да го приеме. Нил казва на Асия, че е била свидетел на разговора на Али с приятели. Оказва се, че Али мрази Истанбул и търпи само в името на щастието на майка си.

Дерин избухва, когато разбира, че Асия е била на сватбата. Гьонюл забранява на Волкан да се среща с Асия. Той не трябва да напуска Дерин, защото сега тя е инвалид и се нуждае от внимание. Но Волкан вече се беше отказал от всичко заради Дерин. Моли Гюнюл да не го чака да се откаже от собствения си син.

Отношенията между Али и Волкан напоследък изобщо не се развиват. Асия настоява синът да говори с баща си. Но Али се опитва да избягва подобни разговори. Когато Гюнюл разбира за продажбата на къщата, побеснява и е готова да разкъса Волкан на парчета. Но Дерин моли майка си да спре и да не прави нищо, тъй като не може да си представи живота без Волкан.

Асия е съкрушена, когато научава, че Али е тормозен в ново училище в Истанбул. Оказва се, че Дерин се преструва на парализирана, за да задържи Волкан. защото сега тя е инвалид и се нуждае от внимание. Но Волкан вече се беше отказал от всичко заради Дерин.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.